A fiatal tini lányok miért nem olyanok, mint a filmekben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a filmekben, ha odamegy fiú egy lányhoz akkor nem utasítja el egyből, nem bunkózik a sráccal és nem is nézi levegőnek, belemegy a dolgokba. Nem is csoda, hogy a való életben a legtöbb srác magányos, ha ilyenek a lányok.2013. jún. 14. 00:12
2/9 anonim válasza:
Remélem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan.
3/9 anonim válasza:
Talán mert a fiatal tini fiúk sem olyanok mint afilmekben:)
4/9 anonim válasza:
én viszont azt modnanám ,hogy minden Tini olyan akar lenni mint a filmekben:
Menö csaj menö haverral és kefélnek mint a nyulak.
Mindenki ilyen akar lenni vasalodeszka agyonszolizott trendi liba. Egyiknek sincs ma már egyénisége, mindenkicsak "hasonlitani akar" valami hirességre mert elhiszi a sok mocskot hogy attol szuper élete lesz ha megprobálja magát belegyömöszölni egy Ses göncbe maiben levegöt se kap már... Hát ehhez csak gratulálni tudok...
5/9 anonim válasza:
Direkt így van megcsinálva, hogy tátott szájjal ülj a tévé előtt, és azt gondold, "vááá ez de király"
De ez nem az élet.
6/9 anonim válasza:
az max az animékben van, nem a filmekben :D
7/9 anonim válasza:
Írj ki egy kérdést hogy csaj vagyok szexkapcsit akarok és egyből elkezdenek ribancozni. Na ezért! A sok kispöc$ű bunkó elintézte a női felfogást.
8/9 anonim válasza:
Azért a nem lekoppintás leszólításra, és a dugni akarok kiírás között van egy árnyalatnyi különbség :D.
9/9 anonim válasza:
azért mert ma már nem elszólítani kell,hanem megbökni faszbúkon. Irritáló egy világ ez.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!