Lányok. Valaki privátban? Igazán szeretnék ismerkedni. Legjobb, ha Kovászna megyeiek vagytok (Románia)
Figyelt kérdés
15F2013. jún. 12. 20:57
1/6 anonim válasza:
1. gyerek vagy még
2. külföldi vagy vagyis nagyon messzi
3. nincs életed, ahol ismerkedhetnél?
2/6 anonim válasza:
Az nem Románia hanem Erdély, Székelyföld! Na már le is szerepeltél előttem! :( 19L
4/6 anonim válasza:
2. ÚGY VAN!
Én Délvidéken vagyok, akkor tán szerb lennék ?
Nagyobb magyar vagyok, mint a legtöbb anyaroszági.
Legtöbben már azt sem tudják, mi az a március 15-e...
5/6 anonim válasza:
tegnap 22:57
Kedves utolsó!
Nem akarok vitába szállni, nincs se kedvem, se időm erre.
De azért áruld már el nekem, hogy te mitől vagy nagyobb magyar mint mondjuk egy magyarországi?
6/6 anonim válasza:
Miért baj az, hogy Romániát írt és nem Erdélyt?? Én Csíkszeredából vagyok, most Kolozsváron lakom de én is az ország nevét szoktam használni, nem Székelyföldezek.
Egy szóval nem mondta a kérdező, hogy ő román lenne, a délvidéki válaszoló nem értem miért vette magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!