3/30 klopusz válasza:
Én vagyok már túl öreg, hogy nem értem a kérdést?
4/30 anonim válasza:
loli = kislány
általában az animés kislány karakterekre használják ezt a kifejezést :D
5/30 anonim válasza:
Lolita: Regény és film. Kiskoru lány és idösebb F szerelme.
6/30 anonim válasza:
Biztosan:D de nem hiszem, hogy tudják magukról, hogy ''lolik''. Animés vagyok, de ez a fogalom nekem sem tiszta teljesen:D
7/30 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a stílus, imádom. De Magyarországon nem népszerű, így lolita ruhát csak varratni, illetve külföldről rendelni lehet. Azt meg nem tehetem meg... még.. =^^= de majd egyszer :P
8/30 anonim válasza:
Én egy ilyen lolit megsunáznék egyszer, tudom pedo vagyok. :D
9/30 A kérdező kommentje:
Oh, egesz ertelmes valaszok szulettek, erre nem szamitottam :o Mindem tiszteletem a tietek.
>de nem hiszem, hogy tudják magukról, hogy ''lolik''< - aki nem tudja magarol, az sima kislany, az nem is erdekel. :'3
2013. jún. 12. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!