Lehet, hogy a sokat emlegetett "ideál", csak egy felszínes hülyeség?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy hosszú, hosszú évekig tartottam magam egy ideálhoz a pasik terén, szeretem/szerettem a sötét hajú, tetkós rossz fiúkat. Sok ilyen pasim volt, az én stílusom is hasonlít, valószínű ezért is tetszettek ők. Volt 2 komoly kapcsolatom, pedig nem szentek voltak, mégis kitartottunk. Sajnos esélyt nem is adtam olyan fiúnak, aki nem így nézett ki. De és most jön a lényeg, kb. 1 éve megismertem egy helyes, rendes, szőke kék szemű herceget. Mára már egész közel vagyunk egymáshoz, úgy érzem szerelmes leszek. És valahogy most már nem érdekel, hogy nincs tetkója, hogy nem zűrös, hogy nem nőcsábász, csak az érdekel, hogy mellettem legyen, szeretem. Nem érdekelnek a külsőségek. Akkor lehet, hogy butaság az ideált keresni, mert úgyis az fog a szerelmem lenni, ahol más is szerepet játszik, nem csak az ideál? Ti hogy vagytok ezzel?2013. jún. 12. 11:06
2/5 anonim válasza:
"kb. 1 éve megismertem egy helyes, rendes, szőke kék szemű herceget."
2sorral lejjebb
"Nem érdekelnek a külsőségek."
Azt látom...
Ugyanúgy külsőségek alapján választasz párt, mint az emberek többsége, csak gondolom ráuntál a rosszfiúkra.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem második, lehet másnak nem tetszene annyira, mint nekem, de mivel úgy érzem szerelmes vagyok belé, nekem mindene úgy jó, ahogy van, én erre értettem, de úgy fordítod ki a szavaimat, ahogyan szeretnéd...
2013. jún. 12. 11:36
4/5 anonim válasza:
Hogy aki még nem szeretett bele olyan emberbe aki kívül esett az ízlésvilágán az nem volt igazán szerelmes.
5/5 anonim válasza:
Az embernek nagyjából van egy elképzelése arról, hogy milyen párt szeretne magának, külsőleg is. Szerintem ebben nincs semmi rossz. Aztán persze vagy ilyenbe szeret bele az ember, vagy másmilyenbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!