Melegek! Szerintetek ki a legszexibb férfi híresség?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 22:06
11/23 anonim válasza:
En no vagyok, de szerintem John Barrowman (ellentetben velem, o legalabb meleg :D, csak hogy ne nagyon terjunk el a topiktol....) Mellesleg a parja is nagyon helyes
13/23 anonim válasza:
Még egy női válaszoló, ha meleg hírességek közül kellene választani akkor Matt Bomer
15/23 anonim válasza:
18:33-as Matt Bomer szerintem is eléggé a Top-on van!:D nekem még a listán van Ian Somerhalder, Jack Gyllenhaal, Eddie Redmayne, Danny Saucedo, Eric Saade, Brad Pitt (bár Ő mostanában már annyira nem)... meg azért még sokan vannak! :DDD
16/23 anonim válasza:
Justin Bieber, vicc nélkül.xDD Kár, hogy ő egy tahó, nagyképű paraszt.
17/23 anonim válasza:
És még egy női válaszoló, ha meleg hírességek közül kellene választani akkor Zachary Quinto. Így is szeretem, és elfogadom, de nagy "kár érte", nagyon cuki.
19/23 anonim válasza:
Quinto-t bírom a twitterét megéri követni, amúgy a pasija is helyes és jó énekes :) 13-as válaszoló
20/23 anonim válasza:
Nem tudok csak egyet írni :) így teljesség igénye nélkül, elsők között:
Chris Pine, Jensen Ackles,Henry Cavill, Jamie Bamber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!