Ezt a csaj most hazudott volna nekem?
xD Te hány éves vagy, az is lényeges!
Amúgy simán lehet, hogy igazat mondott, sokan néznek ki idősebbnek/fiatalabbnak a valódi koruknál. Engem pl. néztek már 14-nek is, pedig 17 vagyok...
Őszintén nem értem, hogy milyen problémád van a dolgokkal!!!!!
Nem tudom, te hogy vagy vele (bár én nem férfi szemszögből látom a világot), nálam a kor nem lényeg... Jó pár emberrel ismerkedtem már meg itt, gyakorin (na jó, nem csak úgy, minden előzmény nélkül írtam rájuk, hanem nagyrészt a kérdéseimre válaszoltak, vagy éppen én az övéikre) és amikor sor került erre a küldj képet/hány éves vagy üzengetésre, engem folyamatosan huszonötnek, illetve ottan körülinek hitteké. Aztán a kép igazolta, hogy nem annyi vagyok.
Szóval én sokkal érettebb vagyok a kortársaimnál, ezt én is tudom magamról (nem egó, csak már komolyan rájöttem). Szerintem velem lehet értelmes dolgokról beszélgetni, amúgy meg dumálgatáshoz őszintén mindegy, hogy ki hány éves.
Szóval: Ha ezzel a lánnyal is lehet értelmesen beszélgetni, akkor nem mindegy, hogy hány éves??? Beszélgetni bárkivel lehet! Még senkit nem zártak börtönbe azért, mert barátkozni próbált, vagy csak unatkozott és beszélgetett...
Ha meg csak hülyeségeket mond, nem lehet vele normális kommunikációt lebonyolítani, akkor meg ne írj neki! Ilyen egyszerű. Mit érdekel az téged, hogy hány éves? Ha hazudott, az ő baja! Csak saját magát cseszi át, nem téged! Te úgyis csak dumálsz vele... Persze, lehet, hogy nincs igazam, ez csak az én véleményem, tedd azt, amit jónak látsz! Tiltsad nyugodtan, ha attól megnyugszol! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!