Fiuk, ti ismerkednetek egy ilyen izmos lannyal?
2013. jún. 10. 22:15
11/27 anonim válasza:
ezt ennyi idő alatt nem lehet elérni...
én nem vagyok ENNYIRE izmos, de sajnos így is sokan tartanak tőlem :(
L
12/27 anonim válasza:
Ha megy a kondi akkor helyes,sok sikert:)
Nem tudom ezen mi a ronda/félelmetes sok srácnak..végre egy egészséges,sportos,nem káposztadiétás csaj.
13/27 anonim válasza:
Azért ha nincs ez bedurranva, akkor nem néz ki ilyen terminátornak. Szerintem nem rossz. Kipróbálnám :D
14/27 anonim válasza:
Nekem erről először egy afféle Jaime-Brienne vagy Renly-Brienne páros jutott eszembe. Már ha valaki érti... :-)
Semmi nőieset nem találok benne, sőt, személy szerint taszítónak tartom nőkön a túl sok izmot.
15/27 anonim válasza:
16/27 anonim válasza:
Nekem tetszene, mondjuk nekem eléggé bejönnek az átlagnál izmosabb csajok, főleg úgy hogy én is edzek elég régóta.
19F
17/27 anonim válasza:
Mintha láttam volna már ezt a lányt face-en, járNÁK vele!
18/27 anonim válasza:
nekem ez már az undorító kategória
19/27 anonim válasza:
A volt "majdnembarátnőm" még izmosabb (vikinges értelemben), pedig természetesen lány.
20/27 anonim válasza:
#15 meghagyom neked, jusson a szádra egy kicsi a nagymami lekvárjából xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!