Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért érzem úgy mindig, ha...

Miért érzem úgy mindig, ha valaki odajön hozzám beszélgetni vagy rám ír facen párszor, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Ez van mindig, olyan lányok írnak rám vagy barátkoznak velem akikről kiderül, hogy van barátjuk én meg persze hülye fejjel azt hiszem, hogy tetszek nekik :/ amikor meg kiderül, hogy van barátjuk szarul érzem magam. Olyanokról van szó akiket személyesen ismerek. 18F
2013. jún. 10. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szeretnél már barátnőt és beképzeled magadnak sok esetben h tetszel nekik. És igazából lehet h nem is konkrétan nekik akarsz tetszeni csak élvezed h talán ő nekik bejössz:) 18/L
2013. jún. 10. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
mert a fiuk szeretik felreerteni a kedvesseget, es flortot latnak bele
2013. jún. 10. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert hülye birkák vagyunk akik csak a második agyuk után emennek!
2013. jún. 10. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

én nem látok félre semmit. mit kell általánosítani? A nők meg nem tudnak vezetni, plusz még h.lyék is!?

2013. jún. 10. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát de ez gáz már, hogy senki se akar a bnőm lenni xd
2013. jún. 10. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj én is így vagyok!

17/F

2013. jún. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!