Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki itt próbál párt találni,...

Aki itt próbál párt találni, nem érzi elkeseredett lépésnek?

Figyelt kérdés
Vagy épp cikinek?Mert szerintem mindkettő...
2013. jún. 9. 17:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem sem kell félteni sem humor, sem kedvesség, sem őszinteség, de még csak intelligencia, vagy karrier szempontjából sem. Viszont eddig akárhány lánynál próbálkoztam a vége mindig kudarc lett. Persze nem feltétlen jelenti azt, hogy sose fogok párt találni, hiszen elvileg, ha elegendő majom elegendő számú írógépet nyomkod, van rá esély, hogy az egyikük megírja a Hamletet. Na, én is így vagyok a párkereséssel, az esélyek nagyjából stimmelnek.
2013. jún. 9. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:

"alapnak veszem a kedvességet,a bizalmat és az ődzinteséget"

Az pont egy friendzone-ra elég.....

2013. jún. 9. 18:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem értesz a nőkhöz...
2013. jún. 9. 18:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak azt lehet barát zónába tenni,aki hagyja...
2013. jún. 9. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, az azonnali elküldés is egy opció annak, aki nem hagyja.

Arról nem beszélve, hogy az én koromban már nehéz dolga van a jóembernek, majd' minden nő házas/gyerekes. Nagyítóval kell már keresgélni......

2013. jún. 9. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy nem értek a nőkhöz, hanem elriasztom őket a külsőmmel. Ezt már nem egy lány mondta nekem, hogy jófej vagyok, meg humoros meg minden, ha nem lennék ilyen csúf, akkor járna is velem, de sajnos külsőre egyikük sem tudott vonzódni hozzám.
2013. jún. 9. 18:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van akarata,nem megy bele olyanba,ami neki nem tetszik...Aki csak ugy le rondáz mást,az egy bunkó,akivel nem érdemes foglalkozni...Ráadásul mindenki mek más a szép. De ha eleve kudarcnak könyvelsz el valamit,az is lesz belőle.
2013. jún. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!