Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Amikor buliban odamegy...

Lányok! Amikor buliban odamegyek ismeretlen lányokhoz, a legtöbbször úgy viselkednek velem, mintha egy köcsög lennék. Mi az, ami miatt így viselkednek általában? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Mit szerettek? Mert azt egyértelműen nem, ha CSAK ÚGY akar veletek beszélgetni valaki egy buliban. Mostanában már nem merek kezdeményezni, mert jóformán az összes csaj ilyen bunkó velem, nem mintha erre okot adtam volna.

Sokszor mondták, hogy mivel olyan jól nézek ki(nem gondolom ezt magamról), nem is mernek velem beszélni, sem rám nézni egyáltalán. Meg hogy tuti valami csajozós srác vagyok, akinek a lába előtt hever az összes nő. Nem nevetséges ez egy kicsit?

Mit kéne tennem, hogy ne bánjanak velem elutasítóan a lányok?

2013. jún. 9. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

1. Meglatod a kulsejet ket valasztas: helyes, szimpatikus kinezet, a masik: ronda, unszimpatikus, stb negativ jelzok...

2. Beszelgetes, ket valasztas: szimpi nem szimpi

3. Jobban megismered, szinten ket eselyes...

Szoval az elso mindig a kulso.

Aki meg azert lefikaz mert felszines vagyok mikozben o is az:D hat van egy gyors hirem szamodra: kis luzer senki, remelem maganyosan doglesz meg :D ne iteld el foleg nevtelenul azokat, akiknek ugyan az a rossz tulajdonsaguk van meg mint neked...szoval menjel f@sztverni es almodozz az alomcsajodrol aki gyonyoru es kozben oda van a ronda fiukert...lmert ilyen nincs

2013. jún. 9. 20:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez most nekem szólt vagy a kérdezőnek? Mert ha nekem,akkor elvagy tévedve, nyomorult sem vagyok, sem pedig lúzer, ja és beérem egy teljesen átlagos nővel is, nekem kell nekem álom nő.
2013. jún. 9. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!