Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mást is őrületbe kergetnek a...

Mást is őrületbe kergetnek a lányok?

Figyelt kérdés
Azzal jönnek, hogy milyen ronda vagyok meg látszik, hogy lenéznek aztán mégis ilyen kigyúrt, nagy darab, ronda fejű fickókkal állnak össze a legszebb csajok. A tinik meg ilyen nyomi, pici páwákkal. Én is inkább ilyen kisfiús alkatú vagyok, velem mégsem akar egyik sem semmit, engem lefújjognak, ha szóba kerülök, hogy fúj, hozzájuk se érjek, mert olyan ronda vagyok, ilyet is kaptam már buliban például ittas csajtól. Érdekes más ronda csávónak meg hagyják a dolgokat, Én megőrülök már, nem igaz, hogy sehol egy lány, akinek én kellenék. :(
2013. jún. 9. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

15:21, az én "fszságaim" mégis inkább beválnak, mint a te agyament sületlenségeid. Ha nem tudsz érdemben segíteni, minek válaszolsz egyáltalán a kérdésre? Trolling iz fun!?

A mínuszt természetesen kaptad, ahogy kell.

15:48, értem. Nos a te fajtádtól mást nem is vártam. Felőlem vergődhetsz, hisztizhetsz, itten bazinagy jogállam van, úgy csinálsz magadból bohócot, ahogy neked jólesik. A mínuszt pedig te is kaptad helyből.

2013. jún. 9. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:

az ilyeneken nem lehet segíteni max 1golyóval.

Miért? Mert kismilliószor át lett már rágva0h nem minden nő ilyen.

Neked meg ez a pontozás legyen a legnagyobb örömöd.

2013. jún. 9. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Szted MO-n hány gazdag,ferraris faszi van?

Akkor a te faterod is gazdag hiszen csak így tudta felszedni anyádat.

Azért mert nem tudsz bánni a nőkkel(pl.kedvesség de nem papucs viselkedés) és nem viselkedsz férfiasan(pl.határozott,magabiztos de nem agresszív és idegbeteg)arról hagy ne a nők tegyenek már és a fusztráltságod ne vetítsd már rájuk.

Valóban vannak ilyen nők/férfiak amikről te beszélsz DE NEM MINDENKI ILYEN!

2013. jún. 9. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mert kismilliószor át lett már rágva0h nem minden nő ilyen."

Ha egy almának a 99%-a megrohadt, nem fogod azért az 1%-ért te se megenni, úgyhogy nemkell az álszent,sunyi szöveg.

"Szted MO-n hány gazdag,ferraris faszi van?"

Nem sok van, ez igaz, nem véletlen van ennyi szingli pasas/nő. A "friendzone" pedig nemszámít, mert mindenki tudja, hogy a friendzone-ből nem lesz soha kapcsolat. Jól ki van ez találva...

"Akkor a te faterod is gazdag hiszen csak így tudta felszedni anyádat."

50 éve az átkosban, amikor senkinek nem volt semmije, nyilván nem számíthatott a pénz. Az akkori társadalmi modell ma már semmiféleképp nem használható.

Érdekes megfigyelés egyébként, az agresszív, kötekető tahóállatoknak mindig van nőjük, akkor is ha a pasi üti őket & nyilvánosan megalázza. Mert hát a nők szemében ez jelenti az "alfahímet", a dominanciát (A pénzt leszámítva, mert a sokpénz az dzsoli dzsóker). Tapasztalatból írom azt, amit mondok, volt dolgom már jópár lánnyal.

Az ostoba trollt meg jelentettem. Valaki rakjon már szájkosarat rá és vigye le sétálni...

2013. jún. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!