Mást is őrületbe kergetnek a lányok?
15:21, az én "fszságaim" mégis inkább beválnak, mint a te agyament sületlenségeid. Ha nem tudsz érdemben segíteni, minek válaszolsz egyáltalán a kérdésre? Trolling iz fun!?
A mínuszt természetesen kaptad, ahogy kell.
15:48, értem. Nos a te fajtádtól mást nem is vártam. Felőlem vergődhetsz, hisztizhetsz, itten bazinagy jogállam van, úgy csinálsz magadból bohócot, ahogy neked jólesik. A mínuszt pedig te is kaptad helyből.
az ilyeneken nem lehet segíteni max 1golyóval.
Miért? Mert kismilliószor át lett már rágva0h nem minden nő ilyen.
Neked meg ez a pontozás legyen a legnagyobb örömöd.
Szted MO-n hány gazdag,ferraris faszi van?
Akkor a te faterod is gazdag hiszen csak így tudta felszedni anyádat.
Azért mert nem tudsz bánni a nőkkel(pl.kedvesség de nem papucs viselkedés) és nem viselkedsz férfiasan(pl.határozott,magabiztos de nem agresszív és idegbeteg)arról hagy ne a nők tegyenek már és a fusztráltságod ne vetítsd már rájuk.
Valóban vannak ilyen nők/férfiak amikről te beszélsz DE NEM MINDENKI ILYEN!
"Mert kismilliószor át lett már rágva0h nem minden nő ilyen."
Ha egy almának a 99%-a megrohadt, nem fogod azért az 1%-ért te se megenni, úgyhogy nemkell az álszent,sunyi szöveg.
"Szted MO-n hány gazdag,ferraris faszi van?"
Nem sok van, ez igaz, nem véletlen van ennyi szingli pasas/nő. A "friendzone" pedig nemszámít, mert mindenki tudja, hogy a friendzone-ből nem lesz soha kapcsolat. Jól ki van ez találva...
"Akkor a te faterod is gazdag hiszen csak így tudta felszedni anyádat."
50 éve az átkosban, amikor senkinek nem volt semmije, nyilván nem számíthatott a pénz. Az akkori társadalmi modell ma már semmiféleképp nem használható.
Érdekes megfigyelés egyébként, az agresszív, kötekető tahóállatoknak mindig van nőjük, akkor is ha a pasi üti őket & nyilvánosan megalázza. Mert hát a nők szemében ez jelenti az "alfahímet", a dominanciát (A pénzt leszámítva, mert a sokpénz az dzsoli dzsóker). Tapasztalatból írom azt, amit mondok, volt dolgom már jópár lánnyal.
Az ostoba trollt meg jelentettem. Valaki rakjon már szájkosarat rá és vigye le sétálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!