Miért néznek levegőnek? Negyvenhárom éves leszek. Messziről megbámulnak, mert a testem húszas éveiben jár, de az arcom. Szépnek tartanak. De ráncaim vannak, és hiába a melír, teljesen őszbe csavarodtam.
Miért lennél öreg hozzá? Az ember ahhoz öreg, amihez annak érzi magát. :)
Az, hogy őszbe csavarodtál egy dolog, bár nehezen hiszem el, hogy ennyi idősen teljesen ősz lennél.
A ráncok meg olyan dolgok amiket nem nagyon lehet elkerülni, bár azért nem mindegy mennyire vagy ráncos. Anyum 46 lesz idén és nincs gond szerintem az arcával. Bár azt hiszem én máshogy nézek rá... :D
Nem vagy öreg. :-)
A hajadat fodrásszal csináltasd, hozzánk jár egy providentes hölgy, tiszta ősz, de a haját fodrász csinálja és csak akkor látszik, ha le van nőve, addig tartja a színét. A ráncokkal meg ne foglalkozz, mindenkinek vannak. Én 25 vagyok és a homlokomon a szemöldököm között van egy mély barázda és így is kelendő vagyok, bár kapcsolatom van. :-) Szóval ne aggódj, tuti találsz valakit. :-)
Miért ne lehetne 43 évesen ezzel foglalkozni? Ő legalább már letett az asztalra valamit. Ráadásul biztos rohadt frusztráló lehet azért.
Sőt kifejezetten hülyeség azt tanácsolni, hogy szard le, ne foglalkozz vele és hasonló hülyeségek, hiszen a kérdést éppen az szülte, hogy nem tudja ezt figyelmen kívül hagyni.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
Vagy az önértékeléseddel van a baj, vagy valami nem jól csinálsz. Az biztos, hogy az én korosztályomból (34) is sokan megnéznek 40-es nőket, de bátrabban nyúlnak egy 20-as lányhoz, mint egy negyveneshez... és ennek nem ízlésbeli oka van.
Képet esetleg nincs kedved küldeni? Kíváncsi lennék mennyire látod reálisan magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!