Szerintetek ez normális? Mért nem sikerül nekem?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és szeretnék már egy barátot. Eddig nem hiányoltam az életemből, de sok barátnőmnek van már barátja, és elkezdett egy kisebb féle hiányérzet kialakulni bennem. Normális ez? :)
Kérlek csak normális válaszokat írjatok!
2013. jún. 8. 21:56
3/8 anonim válasza:
Nem normális. Akkor akarj barátot, ha lesz egy konkrét kiszemelted, akivel nem csak azért szeretnél összejönni, hogy legyen egy barátod.
4/8 anonim válasza:
Normális, de csak mert nekik van, neked még nem kell elsietni.
6/8 anonim válasza:
Ha a baratnoid miatt alakult ki ez, akkor nem normalis. Ne azert akarj magad melle valakit, mert masoknak van. Eleg fiatal vagy meg, bar tudom, hogy most ez a divat, de azert meg nem kell beallni a sorba. Akkor legyen baratod mikor te szeretned es olyan, aki tenyleg kozel all hozzad. Nyugodtan varhatsz meg ezzel (es szerintem varj is meg egy kicsit).
7/8 anonim válasza:
Normális. De te nem vagy az. Ne vedd komolyan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!