Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szerethetnék ki belőle?...

Hogyan szerethetnék ki belőle? (meleg)

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem egy velem egyidős fiút. Nem társkeresőről, hanem közös társaságból. Ő is meleg. Egyből beleszerettem, de neki van párja. Azóta baráti a kapcsolatunk és sokat is találkozunk. Nagyon nehéz magamban tartani az érzéseimet, de nem szeretném, ha megtudná, mert akkor a barátságunk is rámenne és őszintén nem szívesen cseszném szét a többéves kapcsolatát.

Ki lehet szeretni valakiből egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan?

20/f (meleg)

2013. jún. 8. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Idővel.:) Kár erőltetni az ilyesmit, hogy "kiszeretés". Ne járj sokat abba a társaságba, keress más elfoglaltságot és el fog múlni.:)
2013. jún. 8. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
:(
2013. jún. 8. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű eset, megoldás se nagyon van rá. De szerintem joga lenne tudni, akkor is ha ez nagy változást indít el. Lehet max azt mondja hülye vagy és megveregeti a vállad, de ha ez történik, akkor te még jobban beleszeretsz.. ááá nem egyszerű :D
2013. jún. 9. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. A sokat ne úgy értsétek, hogy naponta összefutunk. Általában hétvégenként tartunk egy ilyen szolid baráti összeröffenést. Tudom ez így nem tűnik soknak és nem is mindig tudok ott lenni, de így is nehéz találkozni ezzel a fiúval, hogy nem mondhatom el neki az érzéseimet őszintén. Sőt a barátjával is jó a kapcsolatom és egyáltalán nem szeretnék közéjük állni, mert látom rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást.

Utolsó! Lehet, hogy joga lenne tudni, de nagyon kellemetlen lenne neki, a barátjának és nekem is. Inkább csak én szenvedjek, mint, hogy őket is belerángassam.

2013. jún. 9. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Önzetlen szerelem! Ilyen ez :) Nem kap csak ad :)
2013. jún. 10. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:

"Önzetlen szerelem! Ilyen ez :) Nem kap csak ad :)"

Ez ellen lehet tenni valamit? Olyan nehéz, pedig nincs is sok szabadidőm, mert tanulok és dolgozok is, de akkor is csak rá tudok gondolni :'(

2013. jún. 10. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, még mindig jobb mint az én esetem, én már látni se nagyon fogom. Fülig bele vagyok zúgva még úgyis , hogy évek óta nem beszélünk. Barátnője van meg minden... és még mai napig rengeteget gondolok rá.. ilyen ez, reménykedem egyszer elmúlik, és a helyébe lép más :)
2013. jún. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!