CSAJOK! NORMÁLISABB FAJTÁK! ÉLTEK MÉG? :o
hova tűntetek normális csajok? azok, akiknek nem a pénz számít, hanem a belső is fontos.. akik hűségesek, jófejek, szépek, aranyosak, hova lettek? miért vagytok ennyien ribancok?? eskü az ismerettségi körömben egyetlen normális csaj sincs.. miért van ez?!
18F
Nyuszikáim,rossz helyen keresgéltek:) Különbenis még fiatal vagy kérdező az ilyen kesergésekhez,bocsi,hogy ismeretlenül is ítélkezek,de pont azok a pasik,akik az ilyen csajokért sírnak,ha véletlenül leáll velük egy,akkor nem tudják megbecsülni:)
Amúgy meg azért nincs az ismeretségi körödben normális lány,mert a tied az a korosztály,illetve generáció,ahol a felszínesség a divat. Ezt leginkább húgomon keresztül látom. Nem vagyok sokkal idősebb nálad,de nekem nagyon rendes barátnőim vannak. Majd ha idősebb leszel,találsz normális csajt. Most a saját nememet szólom le,de a mai 16-18 éves lányok legtöbbje rib@nc. Ezen nincs mit szépíteni.
22L
Én normális vagyok és szép is, de nem értem, hogy a te értékrendedben hogy összeegyeztethető az, hogy te lehetsz felszínes és ostobán általánosító, a csajnak meg abszolút ne legyenek igényei. Hát ja, normális vagyok és normális pasit is érdemlek. Szerencsére a kedvesem pont ilyen.
És mellesleg igen, madarat tolláról.. ;-)
Akkor már ezt is lehetne:
Fiúk!
Hol vannak a kedves,vicces,de határozott és férfias kiállású pasik,akiknek vannak terveik (és tesznek is értük) és nem haladja meg az agyi képességeiket egy hosszabb beszélgetés..ééés,nem csak meg..ni akarnak???
Az elmúlt pár évben azon pasik,akik bepróbálkoztak, 90%-a foglalt volt valójában....de ez buliban biztos már nem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!