Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » CSAJOK! NORMÁLISABB FAJTÁK!...

CSAJOK! NORMÁLISABB FAJTÁK! ÉLTEK MÉG? :o

Figyelt kérdés

hova tűntetek normális csajok? azok, akiknek nem a pénz számít, hanem a belső is fontos.. akik hűségesek, jófejek, szépek, aranyosak, hova lettek? miért vagytok ennyien ribancok?? eskü az ismerettségi körömben egyetlen normális csaj sincs.. miért van ez?!

18F

2013. jún. 7. 23:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
nekem egy is elég lenne ilyen :)
2013. jún. 7. 23:49
 22/33 anonim válasza:
itt vagyok pl. én, mondjuk kicsit idős hozzád. A szépen és a jófejen kivül minden rámillik, ez utóbbi két dolgot meg nem nekem kell megitélnem. Kinek mi a szép és a jófej - relativ.
2013. jún. 7. 23:51
 23/33 anonim ***** válasza:
Egyet ismerek, de amúgy szerintem sok van. A probléma azzal van, hogy nehéz őket fellelni. Ja, meg sokan kapcsolatban vannak.
2013. jún. 7. 23:53
 24/33 anonim ***** válasza:
88%

Nyuszikáim,rossz helyen keresgéltek:) Különbenis még fiatal vagy kérdező az ilyen kesergésekhez,bocsi,hogy ismeretlenül is ítélkezek,de pont azok a pasik,akik az ilyen csajokért sírnak,ha véletlenül leáll velük egy,akkor nem tudják megbecsülni:)

Amúgy meg azért nincs az ismeretségi körödben normális lány,mert a tied az a korosztály,illetve generáció,ahol a felszínesség a divat. Ezt leginkább húgomon keresztül látom. Nem vagyok sokkal idősebb nálad,de nekem nagyon rendes barátnőim vannak. Majd ha idősebb leszel,találsz normális csajt. Most a saját nememet szólom le,de a mai 16-18 éves lányok legtöbbje rib@nc. Ezen nincs mit szépíteni.

22L

2013. jún. 8. 00:05
 25/33 anonim ***** válasza:

Én normális vagyok és szép is, de nem értem, hogy a te értékrendedben hogy összeegyeztethető az, hogy te lehetsz felszínes és ostobán általánosító, a csajnak meg abszolút ne legyenek igényei. Hát ja, normális vagyok és normális pasit is érdemlek. Szerencsére a kedvesem pont ilyen.

És mellesleg igen, madarat tolláról.. ;-)

2013. jún. 8. 00:11
 26/33 anonim ***** válasza:
79%

Akkor már ezt is lehetne:

Fiúk!

Hol vannak a kedves,vicces,de határozott és férfias kiállású pasik,akiknek vannak terveik (és tesznek is értük) és nem haladja meg az agyi képességeiket egy hosszabb beszélgetés..ééés,nem csak meg..ni akarnak???

Az elmúlt pár évben azon pasik,akik bepróbálkoztak, 90%-a foglalt volt valójában....de ez buliban biztos már nem számít...

2013. jún. 8. 00:12
 27/33 anonim ***** válasza:
utolsó én ilyen vagyok, de nem akarok komoly kapcsolatot;D
2013. jún. 8. 01:19
 28/33 anonim ***** válasza:

ittvagyok :DD

16/l

2013. jún. 8. 12:13
 29/33 anonim ***** válasza:
2013. jún. 8. 13:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Én is keresem a normális lányokat, Pesten lakom, de itt igen csak plázákat/diszkókat járó divat ribik vannak sajnos, hol vannak a normális csajok?!
2013. jún. 8. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!