Vajon miért nem találok ilyen lányokat már jó ideje, kihaltak volna, vagy ennyire jól bújkálnának?
Figyelt kérdés
MIndenhol ezeket az agyonfestett, mű, utálatos, beképzelt, plázakirálnyőket lehet csak látni, a szolídabb, szerényebb, félénkebb, tornacipős, egyszerű farmernadrágos, pólós, rendes, nem külsőre hajtó csajok hol vannak vajon? Lehet nem is léteznek már ilyen lányok. Én még haverkodni is szívesebben haverkodnék ilyen lányokkal, mitn ezekkel a szépségkirálynőkkel, akiknek akkora egója van, hogy inkább undorítóak, mint vonzóak a számomra.2013. jún. 7. 21:13
2/8 anonim válasza:
JAj de aranyos vagy :)) nekem rengeteg ilyen barátnőm van, és bátran mondthatom hogy én is ilyen vagyok. Nem vagyok mű, hálás vagyok sok mindenért, 4 nyelvet beszélek, és nem vagyok plázacica :)) Pedig 1 évig még modellkedtem is :) Szerintem rossz helyen keresgélsz. Az én városomban rengeteg ilyen csaj van , visszafogottak, szépek, és okosak.:) Ja és nem faluban lakom :D
3/8 anonim válasza:
ójajj. nagyon sok ilyen lány van, csak azt meg ti nem veszitek észre... nyilván az egyszerűbb lányok nem fognak feltűnően viselkedni, és nem fogják magukra vonni a figyelmet...
4/8 anonim válasza:
Én sem tudok a létezésükről,pedig azért figyelek mindig. :D
5/8 anonim válasza:
-.- Bátran kijelenthetem, hogy az egész országot nézve minden második tinilány ilyen!
6/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és bátran kijelentem hogy bújkálok.:D
7/8 anonim válasza:
Na ne álszenteskedjünk már hölgyeim és uraim, olvassatok a sorok között " nem külsőre hajtó csajok" és ez ott van a kérdező írásában,ezen gondolkozzatok el ;)
8/8 anonim válasza:
Én Pesten lakom, ugyanezt tapasztalom, mint a kérdező, hogy mindegyik csaj úgy néz ki, mint egy milliomos modell szó szerint, és ez bizonyos értelemben zavaró, hiszen egy magamfajta átlag srácnak semmi esélye az ilyen csajoknál, pedig csak ilyen csajok vannak mindenfelé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!