Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem válaszol a lányok...

Miért nem válaszol a lányok 99%-a a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Gondolom már megesett másokkal is, nem kérdezek újdonságot. A helyzet a következő. Akinek írok, annak az alapján teszem ezt, hogy végigolvastam az adatlapját, meg néztem a képeit, tehát nem sablon leveleket küldök el. Mégis az esetek többségében semmilyen választ sem kapok. Ha nekem ír egy lány és valamilyen okból nem szeretnék vele megismerkedni, akkor ezt közlöm vele, persze csak finoman, de szerintem akkor is jobb az őszinteség.

Megjegyezném, hogy egy ismerősöm szintén ilyen oldalakon próbál ismerkedni lányokkal, ő ctrl-c ctrl-v leveleket szokott küldeni, neki mégis válaszolnak. pedig még egy képet se töltött fel magáról.

Szóval mi lehet a dolog nyitja, tanácsokat is szívesen fogadok, de ha lehet idióták kíméljenek. Köszi, 22/F

2013. jún. 7. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg olyan lányoknak írtál akik csak pozitív megerősítést szeretnének nem kapcsolatot vagy csak r*bancok
2013. jún. 7. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
én 8 hónap után rájöttem, hogy elb@sztam az időmet társkeresőkön...felejtsd el öreg, nagy szűrés ott a nők részéről.
2013. jún. 7. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

több 100 levelet kell írnod hogy válaszolgassanak páran, ez így működik, a lányok ott akik szépek napi 100 levelet kapnak vagy még többet és gondolj bele mennyi kedvük van azt mind elolvasni :D vagy miért ne a 10 legjóképűbb legkeményebb csávóval menjenek el randizni csak, miért menjenek el a másik 100al is??? semmi értelme, időhúzás lenne nekik....

f

2013. jún. 7. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van, én is 400levélből 3választ kaptam, egyikből se lett semmi. Ellenben itt véletlenül sikerült összeismerkednem egy rendes lánnyal és most már a barátnőm:)
2013. jún. 7. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig kulturáltan visszaírtam, még ha a válasz nemleges is volt.
2013. jún. 7. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

ad1: A csajok nagyon válogatnak.

ad2: Sok helyen csak akkor írhatnak, ha fizetnek! azt pedig nem szeretnek az emberek.

25L

2013. jún. 8. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!