Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal lányok, akik annyira...

Fiatal lányok, akik annyira védik a négereket, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 6. 15:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"A média átmosta az agyatokat"

Írja a kérdező, aki a szentkoronaradio-ról linkel be. :)

Az, hogy egymás vállát veregetve ugyanazt a jobboldali propagandát ismételgetitek egymásnak, vagy kórusban "ballibeztek", az szerencsére nem agymosás.

De tényleg fura, miért mindig a legprimitívebb megnyilvánulók dobálóznak azzal, hogy rajtuk kívül mindenki más agymosott?

2013. jún. 6. 17:31
 22/31 anonim válasza:

KEdves 19-es! Én lennék az aki azt írta amit kritizáltál. Félre írtad azt amit írtam/gondoltam. Tudom, hogy a négerek ill. a cigányok se aranzéletűek. Csak már elég lenne ebből hogyha néger csinál vmit akkor az egyből szar és hogy egyből az összesre gondolják. Van egy haverom. Anyukája magyar apukája félig arab félig néger. Mentünk volna egy házibuliba, ahol azt vágták a képünkbe hogy nem engednek be terroritákat és főleg nem néger terroristákat. A srácon nem is látszik hogy néger lenne. Szerinted milyen érzés volt neki? Azért nem engedik be mert nem fehérnek született. Felháborító. Lány vagyok. Mégis megéltem már hogy egy FEHÉR férfi megüssön ok nélkül. Nem, nem az apám volt. Hanem az osztálytársam. Egyszerűen odajött és behúzott egyet. Ok nélkül. Max az lehetett a baja hogy nem a menők közé tartoztam. És én fehér vagyok! Lehet, hogy én látom rosszul a világot, elfogadom. De amiket én láttam/tapasztaltam az alapján nem értek veled.

Ui.: Majd ha egy cigány vagy néger ok nélkül megver feltétlen írok neked egy üzenetet hogy teljesült a kívánságod! ;)

2013. jún. 8. 22:57
 23/31 anonim válasza:

Ja és még valami, rémlik Sophie Lancaster neve? NEm? Pedig FEHÉR fiatalok brutálisan agyonverték csak azért mert goth stílusú volt! [link]

Ja és itt egy videó is: http://www.youtube.com/watch?v=qW2ve6_BkRA

2013. jún. 8. 23:09
 24/31 anonim ***** válasza:

Jó, én teljesen egyet értek veled abban, hogy az rasszizmus és kirekesztés amit a barátoddal szemben műveltek, és egyben egy nagyon igazságtalan dolog.

De azt is be kell látni, hogy amikor tömegesen vándorolnak be egy országba négerek, akkor előbb-utóbb az ő söpredékük (nem mindegyikük, hanem a söpredékük) fogja majd terrorizálni a helybélieket, és akkor már nem kezelhető a kérdés a hagyományos demokratikus értékrend szerint. Elburjánzik a bűnözés és elveszíti az adott nemzet az országát. Rá fognak faragni franciák, a németek, az angolok és a svédek is erre. A fehér ember önként adja oda az országát az életterét, ez a szörnyű.

A kismértékű keveredéssel nekem semmi bajom sincs. A jövevények beolvadnak, javítják a génállományt, az őshonos nép fennmarad. Ezzel nincs gond.

A tömeges bevándorlás viszont bármely nép számára felér egy öngyilkossággal. Csak nézd meg a saját hazánkat, ahová a történelem során nem négerek, hanem szlávok özönlöttek be tömegesen. Egy részük integrálódott, átvette a nyelvet is, és ők most magyarok. De a tömeges bevándorlásnál mindig lesznek igen nagy számú tömegek, akik nem integrálódnak, aztán pont így lett Magyarország túlnyomó részéből Szlovákia, Románia stb.

Azt a pofont amit kívántam neked azért visszavonom, csak picit én is indulatosabb voltam, amikor olvastam a hozzászólásod.

2013. jún. 9. 11:41
 25/31 anonim válasza:

ott hagytam abba az olvasast h franciaban es amerikaban aggresszivk a negerek.

viccelsz? mindenhol vannak agressziv es kedves emberek. nem lehet borszin es lakhely szerint csoportositani.

amikor francia orszagban nyaraltunk felakartam valtani egy 10 eurost aprora megkerdeztem egy neger fiut 18 eves lehett max aztmondta h nincs nala apro megkoszontem es tovabb alltam 5 perc mulva futott utanam h szerzett aprot es flvaltotta a papirpenzem :)

2013. jún. 12. 23:40
 26/31 anonim ***** válasza:

"ott hagytam abba az olvasast h franciaban es amerikaban aggresszivk a negerek.

viccelsz? mindenhol vannak agressziv es kedves emberek. nem lehet borszin es lakhely szerint csoportositani."

Nagyon polkorrekt akarsz lenni, de olyat senki nem állított, hogy "franciában" és amerikában agresszívak a négerek. Az állításom az, hogy a négerek hajlamosabbak az agresszióra.

Tudod, ez olyasmi, mint amikor azt mondják az orvosok, hogy a dohányzás növeli a szív és érrendszeri betegségek kockázatát, aztán jön néhány cigarettagyártó értelmezési problémákkal küszködve, és előhozza egy példának a nagymamáját, aki napi 2 doboz cigarettát elszívott, és 105 évig élt, és úgy halt meg, hogy leesett a lépcsőn, mert rosszul lépett, meg felhozza azt is, hogy a szomszédja egy szál cigit sem szívott, aztán 25 évesen infarktust kapott. Aztán a cigigyáros utána a mellét döngetve azt hiszi, hogy ezzel cáfolta is a dohányzás szív és érrendszert károsító hatását, hogyhát a dohányzás az nem is hajlamosít erre, mert van ilyen is.

Persze, hogy nagyon sok nem agresszív néger is van, ki írta, hogy nincs?! Ki írta azt, hogy a fehérek közt nincsenek agresszívak? Te kivel vitatkozol?

2013. jún. 14. 02:00
 27/31 anonim válasza:
jo ez igaz :D de nem hinnem h pont ott agresszivak a negerek mashol meg nem :D szerintem ez attol fugg h hol es milyen korulmenyek kozott elnek :D mint a feherembereknel is :D
2013. jún. 15. 15:00
 28/31 anonim ***** válasza:
Igaz... Végülis csak fehér üthet meg feketét nem? :)
2014. jan. 21. 12:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Van egy "mondás" amitől kiver a víz ,,, én is fehér vagyok ,de sosem gondolkodnék így : Az ember színe fehér ! -.- Én nem vagyok fajgyűlölő,egyvalamit azonban gyűlölök,ez pedig a rasszizmus !
2014. jan. 21. 13:25
 30/31 anonim válasza:
Azon a videón NEM Elin Krantz szerepel!
2015. jún. 29. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!