Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nyomulós voltam, ezért...

Túl nyomulós voltam, ezért lekoptatott. Hogy tudnék javítani a helyzetemen?

Figyelt kérdés

Nem rég ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel ugyan lakhelyem szerint egy városban lakunk, de még 2 hétig az otthonomtól 200km-re dolgozom.

Esténként, mikor volt egy kis szabadidőm, általában mindig ráírtam a facebookon. Rákérdeztem, hogy ha hazautazom, találkozunk-e, amire a válasza igen volt, azóta viszont nagy csend, elvileg nem látta az üzenetem, de tuti, hogy volt fent (új profilkép).

Az egyik közeli ismerőse nekem jó barátom elég régóta. Ő rákérdezett, amire a válasza az volt, hogy túl nyomulós voltam, ami idegesítette.

Kicsit inkorrekt dolognak tartom, hogy nem írta meg nekem, hanem úgy kell 'lenyomoztatni', de a lényeg, hogy elbaszarintottam a dolgokat és valahogy helyre akarnám hozni.

Mit tegyek, mivel a véleményét rólam pozitív irányba tolni? 2 hétig még csak a facebook marad, utána személyesen is.

Előre is köszönöm a segítségeket!

20F, 17L

2013. jún. 5. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a külsőd miatt van, nem tettszesz neki, akkor ne erőltesd:S

De ha úgy gondolod, hogy nem az, vagy tényleg nyomulós voltál, akkor írj neki egy levelet facebook-on, hogy ne haragudjon ez miatt, szívesen megismernéd élőben, stb..:)

2013. jún. 5. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tudom kideríteni
2013. jún. 5. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél egy ideig flegma vele, 'feledkezz meg' arról, hogy találkozót kértél tőle. Őt idegesíteni fogja valószínűleg, hogy már nem próbálkozol, és ha minden igaz, ez remélhetőleg fel fogja ismét kelteni az érdeklődését irántad. Viszont szerintem ne közöld vele, hogy az ismerősöd által kérdezősködtél róla,engem pl.ez nem érintene túl jól. 18/L
2013. jún. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!