Túl nyomulós voltam, ezért lekoptatott. Hogy tudnék javítani a helyzetemen?
Nem rég ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel ugyan lakhelyem szerint egy városban lakunk, de még 2 hétig az otthonomtól 200km-re dolgozom.
Esténként, mikor volt egy kis szabadidőm, általában mindig ráírtam a facebookon. Rákérdeztem, hogy ha hazautazom, találkozunk-e, amire a válasza igen volt, azóta viszont nagy csend, elvileg nem látta az üzenetem, de tuti, hogy volt fent (új profilkép).
Az egyik közeli ismerőse nekem jó barátom elég régóta. Ő rákérdezett, amire a válasza az volt, hogy túl nyomulós voltam, ami idegesítette.
Kicsit inkorrekt dolognak tartom, hogy nem írta meg nekem, hanem úgy kell 'lenyomoztatni', de a lényeg, hogy elbaszarintottam a dolgokat és valahogy helyre akarnám hozni.
Mit tegyek, mivel a véleményét rólam pozitív irányba tolni? 2 hétig még csak a facebook marad, utána személyesen is.
Előre is köszönöm a segítségeket!
20F, 17L
Ha a külsőd miatt van, nem tettszesz neki, akkor ne erőltesd:S
De ha úgy gondolod, hogy nem az, vagy tényleg nyomulós voltál, akkor írj neki egy levelet facebook-on, hogy ne haragudjon ez miatt, szívesen megismernéd élőben, stb..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!