Valaki beszélgetni? 19/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 21:15
2/23 anonim válasza:
Nagyon unatkozhatsz, hogyha itt akarsz "beszélgetni", mármint hogy mindenki tudja kik járnak ide, már csak akkor is ha tükörbe néznek :D, Velünk van az erő
4/23 anonim válasza:
én nem mert nem lehet tudni hogy tényleg csaj vagy e és tényleg 19 éves vagy mert írni sok mindent lehet :D
5/23 anonim válasza:
mondjuk 50, és csubakka. Tökmind1.
6/23 anonim válasza:
Tegnap is beszéltem két 19 éves lánnyal is, az egyiknek túl sokat mondtam a másiknak túl keveset, a vége az lett, hogy előbbi nem írt vissza, utóbbinak én nem írtam. Hát ő elég fura is volt, gyanítom egy kis 12 éves kölök lehetett inkább. Na mindegy, nekem is írhatsz, megpróbálok majd pont eleget írni, hogy ne kelljen regényt olvasnod.
7/23 anonim válasza:
Megkérdeztem tőle,hogy ronda-e,vagy férfi,de nem válaszolt.:(
8/23 anonim válasza:
19/L, egyből firkálnak, ti is unatkoztok? Mert valahogy én se tudom kinyomni ezt az oldalt, vicces nézni, hogy erre "19/L" mennyien kifüstölnek :D
9/23 anonim válasza:
Ezeknek mindig az a vége, hogy amikor már talált magának egy jobb, érdekesebb beszélgetőpartnert, akkor hirtelen nem ír vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!