Lányok! Nektek bejön a körszakáll a fiúkon? Vagy csak simán bajusz, borosta, teljes szakáll? Kinek mi? Kort is írjatok! 25/f
bajusz-nem,elég hülyén néz ki,szinte senkinek nem áll jól
borosta-nem,egyszerűen az ápolatlanság jele (ha valaki úgy dönt,hogy borotválkozik akkor tegye rendszeresen)és szúr is
csupasz-nem,teljesen férfiatlan
szakáll,körszakáll-na az jöhet,és MINDEN férfinak jól áll (a kisfiúknak lehet, hogy nem)csak olyan férfi tetszhet akár egy kicsit is,aki szakállas
tudom,elég kritikus vagyok,bocsi,de nekem ez a véleményem
19/l
Körszakáll, borosta, teljes szakáll nagyon is bejön, ha az illetőnek illik az arcához/hajához. Ha nem, akkor inkább ne legyen semmi.
A bajuszt meg aki kitalálta, fel kéne lógatni! :-)
30N
A bajuszt én is nagyon nehezen viselem, még ha szakáll is van mellé és nagyon ragaszkodik hozzá eltűröm, de a csak bajusz az kizáró ok, mert annyira gusztustalan h biztosan nem fog megtetszeni.
Borosta, szakáll az szexi, az kell, legalább az egyik legyen, a teljesen szőrtelen képű pasik nem jönnek be. Bár még mindig kevésbé zavaró, mint a bajusz.
21L
"Magyar rapper nyílt tekintettel,
Pödört bajusszal, nem szőrzettel!
Magyar rapper bajsza, mint a magyar bika szarva:
Fölfelé áll, nem lekonyul,
körszakállhoz nem hasonul!"
a borosta igen, de anélkül is
a többi nem
De milyen arcberendezéshez?
Kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!