Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg lenne? 20 évesen még...

Meleg lenne? 20 évesen még nem volt barátnője, nem is csajozik, és a rózsaszín vagy lila színeket favorizálja.

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot,már elég régóta. Jól néz ki,sok csaj "nyomul" rá,de ő le sem sz*rja. Sosem láttam még csajjal,és a közös ismerőseink is azt mondják,h nem volt csajjal,nem is csajozik,pedig lenne rá lehetősége. Én eddig azt gondoltam,h ez egyáltalán nem lehet gond,attól még nekem nagyon bejön és kezdeményezek nála,elhívom valahova. De most lesz egy kisebb focibajnokság náluk,és ő rózsaszín vagy lila mezeket akar a csapatának. Egyébként senkitől sem hallottam,h meleg lenne,vagy hogy arra gyanakodnak,de ez engem most arcon csapott. Mert ő nem az a divatmajom aki rózsaszín pólókba jár vagy ilyesmi. Csak most ez így picit elbizonytalanított,mert mivan,ha meleg és én kezdeményezek nála? Elég sz*rul érezném magam.:D Vélemény?
2013. jún. 5. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
elég nagy rá a sansz
2013. jún. 5. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
nem justin bieber az a srác?
2013. jún. 5. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még,mégsem vagyok búza.A lila még annyira nem gáz,mert UTE mez is lila és fehér,ha jól emlékszem.A rózsaszín viszont elég ratyis.
2013. jún. 5. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Engem is csak ez a rózsaszín,lila aggaszt igazán. De bízom benne,hogy nem meleg...:)
2013. jún. 5. 18:10
 5/5 anonim válasza:

Ó, attól, hogy 20 évesen ki milyen színeket szeret, még semmi se biztos!

Ismerek 25 körüli focizós, sportos, értelmiségi, komoly HETERO pasit, aki szereti a rózsaszín pólókat és ingeket, és még jól is áll neki, mert amúgy szőke.

És ismerek HOMÁR srácot, aki csupa férfias színű cuccot hord, és ránézésre nem is hinnéd, hogy meleg...

Szóval színes ám a világ! ;)

Egyébként, ha barátkozol vele, nem dől össze a világ. Ha homár, azt úgyis leveszed abból, miről, és hogyan beszél, és még az is lehet, hogy a legjobb "barátnők" lesztek. ( A meleg srácokból válnak a leghűségesebb barátok.)

Ha meg hetero, akkor úgyis kezdeményezni fg, ha bejössz neki.

Egyszóval, veszteni valód nincs! :)

2013. jún. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!