Milyen oldalon (nem társkereső) tudok 23-28 éves értelmes lányokkal ismerkedni?
"mert mindegyik hazudott és megcsalt"
A döntés mindig a ti kezetekben van. Ha egy nőt átejtenek, megcsalnak, megvernek egy párkapcsolatban az mind a nő hibája, mert rosszul választott, velem együtt számtalan olyan srác van (a saját közeli ismerőseim között is minimum 4), akinek esélyt sem adtok, hogy bebizonyíthassuk igenis sok normális férfi van. Aztán megy a sírás, hogy minden pasi bunkó... A levest ti főzitek, mi csak a hozzávaló vagyunk, egyétek meg amit főztetek!
"mert mindegyik hazudott és megcsalt"
A döntés mindig a ti kezetekben van. Ha egy nőt átejtenek, megcsalnak, megvernek egy párkapcsolatban az mind a nő hibája, mert rosszul választott, velem együtt számtalan olyan srác van (a saját közeli ismerőseim között is minimum 4), aki az életét is képes lenne feláldozni azért a lányért, akit szeret, de esélyt sem kap, hogy bebizonyíthassa igenis sok normális férfi van még. Aztán megy a sírás, hogy minden pasi bunkó... A levest ti főzitek, mi csak a hozzávaló vagyunk, egyétek meg amit főztetek!
Csajlogika amúgy ilyen
Mindegy, hogy bunkó ha szép és "alfa". Aztán jön a kopp.
Ha meg ronda vagy mindegy, hogy nem vagy bunkó akkor sem lesz esélyed.
"Ok...ezt válaszra sem méltatom....nézz inkább magadba először...pont így fogod eltaszítani magadtól azt, akit keresel...-.-" van akin már nem lehet segíteni...sajnállak :/ remélem egyszer majd megtalálod a lelki békéd...szurkolok..."
Ez kinek a válaszára ment?
"17es...annak aki itt állandóan fikáz és nem tudja kinézni belőlem h csak jót akarok és folyamatosan csak sajnáltatja magát....szerintem nem kell tovább jellemezzem ráismersz magadtól is :D :/"
Már ne haragudj, de én hol fikáztalak téged? Egyszer írtam le azt, hogy fordított az ok okozati üsszefüggés, mint amit te gondolsz. Ez nem fikázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!