Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt budapesti leszbikus...

Vannak itt budapesti leszbikus lányok akik szivesen ismerkednenek?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok de Szeptembertol pesti leszek.szeretnek vegre 1 normális kapcsolatot. A nőies lányokat szeretem ha van itt ilyen akkor irjatok!

18/l

2013. jún. 4. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A hozzászólók 1% lehet maximum nő. :D
2013. jún. 8. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Pont ugyan így kiírhattam volna ezt a kérdést én is, ugyan ez a szitu.:) De szerintem felejtős, hogy itt fogsz találni egy hozzád illő lányt, ahogyan írta az előttem szóló, biztos a fele kamu..
2013. jún. 8. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Biztos vannak kamu emberek, de azért nem szabad általánosítani. Nem a legjobb hely ismerkedésre ez tény, de ki lehet néha fogni egy hasonló gondolkodású, intellektuális csajt is:D Bár olyan ritkán akad. Semmiképpen sem könnyű, de sok szerencsét lányok!:)
2013. jún. 8. 22:19
 14/18 anonim válasza:
sajnos én szegedi vagyok://
2013. jún. 8. 23:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát...nem mindenki kamus, és ezt tapasztalatból mondom mert mióta feltettem itt ezt a kérdést írtak 1 jó páran üzit és többel fel is vettem a kapcsolatot és lányok..:))
2013. jún. 9. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:
bemutathatnál akkor párnak engem is :D
2013. jún. 9. 22:03
 17/18 anonim válasza:
Nekem is írhatsz nyugodtan meg küldhetsz képet, mert én is Pesti vagyok és szívesen ismerkedek már lányokkal :) 17/L
2013. jún. 18. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó, írj privit *-*
2013. jún. 18. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!