Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról? Szerintetek nőies?
Kb. az összes tulajdonság igaz rám, amit leírtál (csak én összef**** magam a horrorfilmeken és nem vagyok "eléggé elvont", bár kérdés, hogy te is mit értesz ez alatt).
Még soha nem volt gondom a nőiességemmel (és nem csak rockereknek szoktam tetszeni).
Menjünk sorban:
"Imádja a horrorfilmeket (általában végig neveti őket)": Az jó, mert én is így vagyok velük.
"metált hallgat": Én is szoktam, habár a kevésbé durvák, folk, szimfónikus, power vonal jön csak be, a hörgős metált nem szeretem.
sör: Király, végre egy csaj, akit nem nekem kell megtanítani sörözni.
"fekete ruhákban jár, bakancsot visel": Ez már kevésbé jön be, nem szeretem azt amikor valaki ennyire ráfekszik egy stílusra.
"eléggé elvont művészi hajlamai vannak": Nagyon unszimpatikus, én is elvont vagyok, de a művészlelkek kiakasztanak.
"mindenről önálló véleménnyel van": Jó. Kár, hogy ezt általában pont az olyan nők mondják magukról, akikre ez nem igaz.
"enyhén nimfomán": Én pedig nem enyhén vagyok perverz.
"két lábbal áll a földön és nincsenek illúziói a világról": Ez üti a művészlelket, válassz!
"mégis igényeli, hogy az erősebbik nem vigyázzon rá, és lehessen gyenge mellette": Ez általában minden nőben baromi unszimpatikus tulajdonság számomra, mert én érzelmes ember vagyok, akinek szüksége van néha a gyengédségre, és ezt az ilyen nők kapásból gyengeségnek értékelik.
A külső ok, ha szép az arcod, akkor külsőre te vagy az ideálom.
Mindent összevetve, a kép vegyes. A probléma az, hogy nagyon nem látom benned az egyéniséget, ez, amit leírtál egy tucatrokker lány. Nekem pedig azok a tulajdonságok a szimpatikusak benne, amit alapból kedvelek a rockerekben. Innentől fogva, viszont a lány pozitív tulajdonságai eléggé leredukálódnak, arra, hogy talán jól néz ki...
"Szerintetek nőies?"
Ó és erre a válaszom sajnos, nem, mert van egy enyhe lábfétisem, amit a bakancs totálisan kinyír.
14-es! a "tucatrokker lány" kifejezés, ugyan ha durván nézzük a dolgot lehet pontos, de ne feledjük el, hogy 7 milliárd ember él ezen a bolygón, nem lehet mindenki "egyedi", és amit a legtöbben nem értenek, hogy ezzel nincsen semmi baj, és olyan szélsőségekig mennek azért hogy egyediek legyenek aminek
a, nincs semmi értelme
b, az a vége hogy elveszítik minden egyediségüket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!