Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen...

Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról? Szerintetek nőies?

Figyelt kérdés
Imádja a horrorfilmeket (általában végig neveti őket), metált hallgat, sört iszik, fekete ruhákban jár, bakancsot visel, eléggé elvont művészi hajlamai vannak, mindenről önálló véleménnyel van, enyhén nimfomán, két lábbal áll a földön és nincsenek illúziói a világról, mégis igényeli, hogy az erősebbik nem vigyázzon rá, és lehessen gyenge mellette. Külsőre: alacsony, jó alakú (arányos), barna hajú barna szemű. (20 éves) Mit gondoltok?
2013. jún. 4. 00:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 4. 01:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem tűnik épp a legnőiesebbnek, de kit érdekel? Szimpatikusnak tűnik a jellem :D
2013. jún. 4. 01:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Kb. az összes tulajdonság igaz rám, amit leírtál (csak én összef**** magam a horrorfilmeken és nem vagyok "eléggé elvont", bár kérdés, hogy te is mit értesz ez alatt).

Még soha nem volt gondom a nőiességemmel (és nem csak rockereknek szoktam tetszeni).

2013. jún. 4. 01:25
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Menjünk sorban:

"Imádja a horrorfilmeket (általában végig neveti őket)": Az jó, mert én is így vagyok velük.

"metált hallgat": Én is szoktam, habár a kevésbé durvák, folk, szimfónikus, power vonal jön csak be, a hörgős metált nem szeretem.

sör: Király, végre egy csaj, akit nem nekem kell megtanítani sörözni.

"fekete ruhákban jár, bakancsot visel": Ez már kevésbé jön be, nem szeretem azt amikor valaki ennyire ráfekszik egy stílusra.

"eléggé elvont művészi hajlamai vannak": Nagyon unszimpatikus, én is elvont vagyok, de a művészlelkek kiakasztanak.

"mindenről önálló véleménnyel van": Jó. Kár, hogy ezt általában pont az olyan nők mondják magukról, akikre ez nem igaz.

"enyhén nimfomán": Én pedig nem enyhén vagyok perverz.

"két lábbal áll a földön és nincsenek illúziói a világról": Ez üti a művészlelket, válassz!

"mégis igényeli, hogy az erősebbik nem vigyázzon rá, és lehessen gyenge mellette": Ez általában minden nőben baromi unszimpatikus tulajdonság számomra, mert én érzelmes ember vagyok, akinek szüksége van néha a gyengédségre, és ezt az ilyen nők kapásból gyengeségnek értékelik.

A külső ok, ha szép az arcod, akkor külsőre te vagy az ideálom.

Mindent összevetve, a kép vegyes. A probléma az, hogy nagyon nem látom benned az egyéniséget, ez, amit leírtál egy tucatrokker lány. Nekem pedig azok a tulajdonságok a szimpatikusak benne, amit alapból kedvelek a rockerekben. Innentől fogva, viszont a lány pozitív tulajdonságai eléggé leredukálódnak, arra, hogy talán jól néz ki...

2013. jún. 4. 02:10
 15/20 anonim ***** válasza:

"Szerintetek nőies?"

Ó és erre a válaszom sajnos, nem, mert van egy enyhe lábfétisem, amit a bakancs totálisan kinyír.

2013. jún. 4. 02:13
 16/20 anonim ***** válasza:
sztem én nem lennék elég nagy kan neked :DDD
2013. jún. 4. 02:21
 17/20 A kérdező kommentje:
#16: egyébként sem partnerkeresés céljából kérdeztem, csak kíváncsi voltam a véleményekre! :)
2013. jún. 4. 02:23
 18/20 anonim válasza:
Sokan mindent odaadnának egy ilyen nőért. Csak azért mert nem illik bele az átlagos "jócsaj" képbe még lehet nagyon vonzó, sőt. Egyébként is a nőiesség annyi mindentől függ, ilyen rövid leírásból nem lehet megállapítani. Meg persze annyira szubjektív, hogy kinek mi nőies... nem tudom igazából milyen választ vártál egy ilyen kérdésre azon kívül hogy igen/nem, most erre futotta :D
2013. jún. 4. 03:42
 19/20 anonim válasza:

14-es! a "tucatrokker lány" kifejezés, ugyan ha durván nézzük a dolgot lehet pontos, de ne feledjük el, hogy 7 milliárd ember él ezen a bolygón, nem lehet mindenki "egyedi", és amit a legtöbben nem értenek, hogy ezzel nincsen semmi baj, és olyan szélsőségekig mennek azért hogy egyediek legyenek aminek

a, nincs semmi értelme

b, az a vége hogy elveszítik minden egyediségüket :D

2013. jún. 4. 03:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát a leírásból bejönnél, lehet veled lazulni:D, de sajnos el nem tudom képzelni milyen vagy élőben, lehet kicsit sok lennél nekem.
2013. jún. 4. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!