Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tini lányokat miért zavarja...

A tini lányokat miért zavarja annyira, ha egy fiú már huszonéves? Miért ilyen fontos, hogy tizenéves legyen a fiútok lányok?

Figyelt kérdés
Én huszonéves vagyok, de attól még mindenki ilyen 17 év körülinek szokott nézni, emiatt nem tagadom ne is jövök be a korombeli lányoknak, ő mellettük úgy nézek ki, mintha az öccsük lennék és nekem is jobban bejönnek a pici, aranyos tini lányok, de hiába, ha gyakran zavarja őket a korom, mintha emiatt valami szörny lennék. Nem értem, állítólag épp a tini csajok raknak ki ilyen idézeteket, hogy a kor, magasság, súly nem számít a szerelemben, erre fel, pont ők ilyen előítélesek és válogatósak. Volt olyan nem egyszer, hogy rám írak ilyen 14-15 év körüli csajok, kiderült helyesnek tartanak, de amint megtudták a korom eltűntek vagy azt hitték viccelek, viszont kerültek utána. Az ember csak szeretn egy normális barátnőt, miért baj az, ha én nyitott gondolkodású vagyok és nem számokban mérem a kapcsolatokat, hanem arra vagyok kíváncsi melyik lány az, aki nekem bejön személyiségre? A lányoknál ezek szerint nem így megy ez?

2013. jún. 3. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én azért kerülöm a 20-on éveseket, mert pl tudom, hogy náluk úgy van már, hogy egy kéthónap múlva (ha nem előbb) meg akarják fektetni a lányt...és pl. én nem vagyok kész olyan kapcsolatra. Nem

tudom, hogy fölnőtt koromra megváltozik-e a gondolkodásom.. 17/l

2013. jún. 3. 23:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy kipróbáltam kíváncsiságból hogyan reagálnak, ha tininek adom ki magam. Amikor az egyik tini, aki érdeklődött felőlem megkérdezte a korom azt mondtam, hogy 15 vagyok és bele is ment a randiba, csók és petting is megvolt. De nem akarok már hazudgálni többet, rosszul érzem magam, hogy hazugságra kell építeni a kapcsolataimat, azzal a lánnyal is inkábbb abbahagytam a dolgokat, hanyagoltam, nem akartam többet találkozni vele. Nem jó ez így. Ha megmondtam volna az igazi koromat, akkor még csak talizni se akart volna velem, nem hogy randizni többször is...
2013. jún. 4. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es, gondolom egy 17-18 éves srác nem akar már az első nap megfektetni legszívesebben :D pár hónap oszt kész, annyi elég
2013. jún. 4. 01:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát igaz, de azért több 17-18 éves van, aki várna a 20-on évesekhez képest..
2013. jún. 5. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!