2/16 anonim válasza:
+ 10 évvel idősebbel simán, bármikor! ;)
29 F
4/16 anonim válasza:
sajna 14 év alatt börtön jár érted ;)
5/16 A kérdező kommentje:
Beszélgetni szabad. :D
2013. jún. 3. 18:33
7/16 anonim válasza:
Szia :) ha akarsz írhatsz nekem :)
8/16 anonim válasza:
komolyan...van a facen az a kép,hogy 12 éves lány cigizik..és azt mondja csak sex után...mot már kezdem érten.....ferdült egy világ....nézzél még meséket vagy valami értelmes műsort..jobban jársz...tudnád mennyi perverz van...de lehet,hogy te is az vagy ,csak kis lánynak adod ki magad..
9/16 A kérdező kommentje:
Biztos. Nem vagyok perverz. Nem cigizek. Szűz vagyok. Csak szeretek beszélgetni, ismerkedni, új emberekkel foglalkozni. Érdekel a világ az, hogy kik élnek benne.
2013. jún. 3. 19:20
10/16 anonim válasza:
Ha egy 13 éves lány lennél, nem így írnál. Tapasztalat. Az előttem hozzászóló rátapintott a lényegre. Perverz vagy, aki kislánynak adja ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!