Valakinek lenne kedve beszélgetni meleg fiúval? 17/f
Ezek a poénok, Hahaha...
Nem kívánom egyikőtöknek sem azt világot, ahol a legkisebb másságért (legyen az származás, nemi identitás, vagy bármi amiről nem is tehettek) elvigyenek/megkínozzanak/megöljenek titeket.
Csak szánni tudom, hogy még mindig vannak ilyenek... -.-'
Írtam egy levelet is :)
Igazad van utolsó, tényleg hülyeség volt ilyennel poénkodni.
Bocsánat, ha valakit megsértettem, jelentsétek a válaszaim nyugodtan.
Lehet, hogy ezzel nem kéne poénkodni, de senki se mondja azt nekem, hogy ez normális dolog amit pl a kérdező művel.
Ez nem normális dolog! Ez egy betegség, amit kezelni kellene.
Nem feltétlenül ököllel, de valamivel biztos.
Jaj, hagyjuk már ezt a normális-nem normális dolgot...Mai világban eléggé kibővült nézetek vannak arról, hogy mi a "normális", és ez bőven belefér, sőt, mindig is bele kellett volna, hogy férjen, ugyanis erről senki sem tehet, nem betegség, nem lehet gyógyítani. Próbálj csak meggyógyítani egy meleget. Maximum elnyomni lehet, de megszüntetni nem. Attól még jobban fogja magát érezni egy férfival, mintsem nővel, akárhogy is erőlteted rá.
Egyébként kérdező, írhatsz :) 16/f/m
Igen, bővült nézetek vannak. Pl már megszokott, ha egy lány kiteszi a mellét. Megszokott a közterületen a szex, stb.
De az, ha egy fiú egy másik fiúhoz vonzódik az sehol sem normális.
Írj bátran! :)
Úgy látom, ilyen kérdések hetente jelennek meg :P
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!