Miért van az, hogy a szép lányok érzelmi intelligencija nagyon alacsony, ellenbena csúnya lányok hihetetlenül jószívűek tudnak lenni?
Csunya vagy, de cserebe meg kedves se?
/irony off
Első vagyok: szerintem pont az ellenkezője. Most te bizonyára a szolis, sminkes, póthajas cicababákra gondolsz, akik gyönyörűnek titulálják magukat. Mellesleg lehet nekem szar az ízlésem, de én inkább rájuk hányok.
Nagyon sok okos, kedves lánnyal találkoztam már, akik igenis szépek voltak, smink nélkül is.
Az én barátnőm hihetetlenül gyönyörű. Nem vagyok elfogult, rengetegen megnézik maguknak - mellette ő a legjószívűbb, legodaadóbb, legönzetlenebb ember(!), akit valaha ismertem. Rengeteg olyan "nő" elbújhatna mellette, akik azt hiszik magukról, hogy körülöttük forog a mindenség, csak mert nagy a szájuk és csak mert elbújnak a festék alatt. Kedves kérdező: talán kicsit magadba nézhetnél, és elgondolkodhatnál, mit jelent neked a szépség. Ha téged ennyire átvertek a "szép" lányok, akkor azok nem voltak szépek, vagy Te rontottál el valamit. Nekem a szépség nem csak a külsőt jelenti, bár igen szerencsés vagyok a barátnőmmel, de ha csak fele ennyire lenne kék a szeme is ugyanennyire imádnám őt, mert olyan a lelke, amivel hosszútávon együtt lehet élni. Gondolkodj el, mi a "szépség", és mi a "csúnyaság".
A kérdés maga olyan éretlen mint aki megkérdezte.
na én vagyok a kivétel, csúnya vagyok és szívtelen is :D
de még ígyis van akinek ez bejön ;)
a szép lányok általában csak azzal kedvesek és érdeklődőek akikre gerjednek
Én egy átlagon felüli szépet akarok csak, nekem az tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!