Fiúk! Hogy kell egy fiúhoz közeledni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú. Ès közeledni kéne felé. Mindig szívatjuk egymást röhögünk. 12-15 kor.2013. jún. 1. 21:54
11/13 anonim válasza:
lehet hogy nagyon drasztikus az amit javaslok, de szerintem itt a gyakorin belül külön kéne egy kategória "homoszexuális" címszóval ellátva.
12/13 anonim válasza:
vagy csak a kérdés félreérthető, vagy már én olvastam most feleslegesen két homoszexuális kérdést, amin felbasztam az agyam.
Ha lány vagy(na látjátok ezért kell ez a kategória), akkor válaszolok a kérdésedre, szerintem bőven elég, ha ezt folytatjátok, de a többi emberrel kicsit vissszaveszitek az ismerkedést (vagyis láthatóan csak egymással viselkedtek így)
13/13 anonim válasza:
A szivatásokkal csak felhúzzátok egymást... közeledj felé, hogy Te akarsz vmit tőle. Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!