Az ember miért olyanba szeret bele halálosan akinek vannak olyan tulajdonságai amiket nagyon rossznak tartok?
Figyelt kérdés
Példáúl nagyon nem szeretem,ha vki nagyképű,erre egy olyan hölgybe vtam eddig legjobban szerelmes,aki sokszor nagyképű volt.Pedig a nagyképűséget utálom talán legjobban az emberekben.Ez nem logikus.2013. jún. 1. 12:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem a nagyképűségébe szerettél bele. :)
2/3 anonim válasza:
> Ez nem logikus.
A logikának itt nincs szerepe. A szerelem nagyrészt ösztönvezérelt. Szeretik hinni az emberek, hogy tudatosan választanak, de valójában állatok vagyunk. Amit "szerelem"-nek nevezünk elsősorban egy rakás biokémiai folyamat. Minden más erre épül rá.
3/3 anonim válasza:
Láttad a rossz tulajdonságait, ennek ellenére is szeretted.Konklúzió: a szerelem már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!