Vannak még ilyen fiúk? Vagy az ilyen egyedek kihaltak?
nagyon művészetorientált lány vagyok, mindenem a színművészet. nagyon nyitott vagyok, csúnyának sem mondanám magam, mégsem volt egyetlen kapcsolatom sem ezidáig. amerre csak nézek kétféle fiút látok: páwát és a "kisebbségi komplexustól szenvedek, rám se nézz!"- típustú szürke kisegereket. egy olyan emberre vágyom, akinek szintén művészi hajlamai vannak és nem tartozik egyik klikkbe sem. léteznek még ilyen fiúk???
15/L
Persze hogy léteznek !
Én is ilyen vagyok ,csak attól függ mit nevezünk pontosan művészetnek.
programozás művészet?
mert akkor még vannak
7 éve gitározok, kb mindenem a zene. Klasszikustól elkezdve a legkülönlegesebb fajta death metálig. A filmművészet is érdekel. Mindenféle filmet szeretek, de inkább a horror felé húzok. Páwának nem mondanám magam, kb szartam mindig rá, hogy kinek hogy tetszek. Mindenkinek úgysem tudok egyszerre, akkor minek törekedjek erre? Úgyis mindig van, akinek tetszek. Inkább a saját ízlésemet követem.
Meg sok hozzám hasonló srác van még, csak rossz helyen keresgélsz. Gondolom a diszkóban. Szerintem inkább inkább ilyen tipusú csajból van kevesebb, én legalábbis összesen egyet ismerek.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!