Szerintetek az a lány, aki ilyet csinál az milyen lány lehet jellemre?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki 16 éves és folyton szexi képeket küldözget magáról (melltartós, bugyis, de meztelent is, csak azt nem nagyon szereti, mert azt mondja ő csúnya), de az adatlapján meg tök normlis, nem is vetkőzik semmi cicimutogatás, tényleg tök átlagos csajnak tűnik.2013. máj. 30. 22:09
1/9 anonim válasza:
Ha privátban vagy máshogy ilyen képeket küldözget, akkor mi a kérdés? Max. az adatlapjára nem teszi ki, mert jó kislánynak akar tűnni.
2/9 anonim válasza:
B*szki, milyen lány lenne? Tetszeni akar neked, olyan lány... Oké, a módszer kicsit gáz, de a célja akkor is az, hogy azt mondd rá: szép.
3/9 anonim válasza:
Hát.. egy k.va, ha nem is jártok, mégis küldözget.. Bár én 16 évesen még a barátomnak se küldözgetnék meztelen képeket. Az adatlapján nem vetkőzik? Még jó, gondolhatod, hogy nem fog százezer ismeretlen előtt meztelen képeket kirakni.:D
6/9 anonim válasza:
Olyan akinek ha ezeket a képeit megosztják neten akkor öngyi lesz. Hallottunk már ilyenről ugyebár.
7/9 anonim válasza:
ez tetszik " az adatlapján meg tök normlis," - tehát Te is érzed, gondolj már bele, feltálalta magát, finoman fogalmaztam, de remélem érted N
9/9 anonim válasza:
Téged akar!
Jellemre nem tudom... de én a helyedben megismerném közelebbről is, jó sokszor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!