Miért van az, hogy?! többi lent
Figyelt kérdés
Miért van az,hogy én akárhányszor elkezdek "vakon" itt a neten beszélgetni egy lánnyal, nagyon jól elvagyunk,és amikor küld magáról egy képet,koppanok egy r**hdt nagyot...hova tűntek a szép bi lányok? :(
18/L/Bi
2013. máj. 29. 20:03
1/5 anonim válasza:
hogy érted azt, hogy koppansz? csúnya? lehet, hogy olyanok keresgélnek itt, akik már nem találnak más megoldást, mert a körülöttük lévők és 'koppannak' tőlük
2/5 anonim válasza:
Nézz szét angyalkák.hu-n ott képekkel együtt vannak regisztrálva, és lakcím szerint tudsz keresni. (feltéve ha létezik még az az oldal, mert rég jártam arra)
3/5 A kérdező kommentje:
hát igen azért koppanok mert nem valami szépek :D
hát regiztem az angyalkákon,de töröltem is magam mivel hülyeségnek találtam :D
2013. máj. 29. 20:07
4/5 anonim válasza:
Rég jártam arra akkor jól lehetett ismerkedni...(3 évekb) Most már nem tudom milyen az oldal.
5/5 anonim válasza:
bi vagyok,szépnek mondanak,pont ebből van gondom:"D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!