Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Online ismerkedők! Mennyi idő...

Online ismerkedők! Mennyi idő múlva találkoztatók először?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 23:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező: a lehető leghamarabb. Írtam neki pénteken, és már rögtön a rákövetkező hétfőn találkoztunk. Mindig a lehető leghamarabb találkozni kell, hogy kiderüljenek élőben a dolgok, és hogy nyomban dobni lehessen mindenkit, aki kamuzik.

Ellenkező esetben könnyen úgy járhatsz, mint itt az utóbbi válaszoló:

"Sajnos nekem a távolság rombolta le életem legigazabb szerelmét!Soha nem fogok így ismerkedni.Kitartasz a srác mellett, és rájössz hogy csaja van :(...kár mert igazán szerettem a kincsemet!"

Tipikus... elkövet egy hibát, aztán ahelyett, hogy levonná a tanulságot, hárít és a platformra (netes ismerkedés) keni az egészet. :P

Holott egyszerűen ő cseszte el egyrészt azzal, hogy a távolban keresgélt a saját települése ill. annak közvetlen környezete helyett, másrészt pedig azzal, hogy nem szorgalmazott élő találkozót a lehető legrövidebb időn belül. Így aztán persze, hogy úgy járt, ahogy.

De persze nem ő a hibás, még véletlenül sem, á dehogy, hanem a netes társkeresés, mint olyan, az a sz*r. Aham, hát persze, világos. :)

2013. máj. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!