Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok tudnátok olyan sráccal...

Lányok tudnátok olyan sráccal ismerkedni, aki tanyán akar lakni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem tudnék
2013. máj. 28. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Jópofa kérdés.

Biztosan van ilyen, ne a városban keresd.

Nem a kérdésre válaszolva:

Mi a családdal mostanában akarnánk kiköltözni...

2013. máj. 28. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Ha megvan hozzá az egzisztencia (mindkettőnknek, nem csak a fiúnak!), akkor igen. Ha csak a szegénységbe akar kiköltözni, akkor nem.
2013. máj. 28. 12:46
 4/5 anonim válasza:
Hinnye, de örülök hogy megkérdezted, ugyanis ez a kérdés foglalkoztat engem is nagyon régóta. Mérnöknek tanulok Pesten, amúgy kisvárosi vagyok. Nem sokára végzek az egyetemmel, és nagyon bízom benne hogy tűrhető állásom lesz, de tanyán szeretnék lakni valahol, ahonnan 20-30 perc alatt azért be lehet érni melóhelyre. Közben állatokat is tartanék magamnak, mert amiket manapság a boltban lehet kapni, cseppet sem nevezném minőséginek. Elég érdekes fejjel szoktak rám nézni a mai lányok, ha ez szóba kerül :D Mindenki nagyon nagyvárosi, bulizós fajta, élni akarnak, meg mittomén... Szóval nem arat túl nagy sikert az ötletünk tapasztalataim szerint, kedves kérdező :D
2013. máj. 28. 13:04
 5/5 anonim válasza:
én szivesen élnék tanyán "elzárva" a világtól de persze csak ha a tanya alatt egy igényes de nem szegényes lakóhelyet értesz...
2013. máj. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!