Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatok olyan társkeres...

Hol találhatok olyan társkeresőt, ahol konkrétan tudom állítani a foglalkozását a keresendő személynek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyén hangzik, de őszinte ember vagyok és konkrét elvárásaim vannak!! hol találok olyan társkeresőt ahol nem csak azt tudom megkeresni ki diplomázott, hanem azt is, hogy mi a foglalkozása!! (az idióta felesleges kommentelők kíméljenek, akik elhalmoznak a "jó tanácsaikkal")

2013. máj. 27. 23:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismét láthatjuk, hogy az intelligencia és a diploma köszönő viszonyban sincsenek egymással.

A széles érdeklődési kör és a tájékozottság nem foglalkozásfüggő. Lehet még érdekelné is hogy mit csinálsz, mik a kulisszatitkok. Ez a merev kategorizáló felfogás nem tesz vonzóvá.

35 FFI

2013. máj. 28. 09:50
 12/24 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.
2013. máj. 29. 01:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Én általános orvostanhallgató lány vagyok és átérzem a problémád...ezért is akarlak megvédeni a kedves kommentelőkkel szemben :D. Ez az egyetem átalakítja az ember életvitelét,gondolkodásmódját, teljes embert kíván,ha jól akarja csinálni. Nem kis munka és fiatalkori önfeláldozás van benne. Egy hasonló kaliberű ember jobban belelát ebbe, míg mások csak elismernek és örülnek, hogy elvégezted az orvosit,nagy tekintély stb. de ennyi. nem tudnak mit kezdeni azzal,hogy Neked ez a hivatásod és nem a munkád.
2013. máj. 30. 21:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az ilyen szűklátókörű "én orvos vagyok és fennhordom az orrom" hozzáállás miatt ti nem tudjátok megérteni mások munkáját - adott esetben, hogy ez számára is hivatás - és ezért as könnyebb ellenállás felé mozdultok, és szakmabelit kerestek.
2013. máj. 30. 21:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h kiállsz mellettem!! Akkor át tudod érezni a helyzetem... És az itt kommentelő néhány egyszerű gondolkodásmódú ember mentalitását és stílusát! Nem ugyanaz az érték egy magasan képzett embernek és egy kevésbé képzetté. Értem én ezt a nindennapokra vagy akár program szervezés szempontjából. Már bánom, h itt vártam segítséget és ötleteket... Ez igazán romboló és lehangoló! (tisztelet a kivételnek) és köszönöm azoknak a kommentelőknek a válaszát akik nem a fennhordott orromat ócsárolták, hanem valami hasznossal is próbálták segíteni helyzetem!!
2013. máj. 31. 10:05
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Így van, te többet érsz mint egy kukás... Gratulálok hozzád. Ezt azért majd az utolsó pillanatban is közöld az illetékessel, ha éppen hozzád menne el hamarabb...
2013. máj. 31. 10:23
 17/24 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Én 15 évet lehúztam a seregben, az utolsó éveket tisztán angol nyelven dolgozva. Most szintén angolul, egy nagy repülőgép gyártó cégnél fogom folytatni. Történelem, földrajz, részecske-fizika, ezekről mind szeretek beszélgetni. Ennek ellenére "csak" technikumot végeztem. Nem idegen tőlem a biológia, nem ijedek meg az ATP, a Turgor-állapot, és hasonló kifejezésektől.

A gyorsan osztogatott előítélettel párosított felsőbbrendűségi komplexusod viszont zavaró. Különös véletlen hogy az orvosok között alakul ki a legtöbb "Isten-komplexus"?

Egy 35 éves "alsóbbrendű" férfi...

2013. máj. 31. 10:34
 18/24 anonim ***** válasza:

"egyszerű gondolkodásmódú ember mentalitását és stílusát! Nem ugyanaz az érték egy magasan képzett embernek és egy kevésbé képzetté."

Mint a mellékelt ábra mutatja, egy képzettével sem egyezik az "értékrended". És kettőnk közül a te gondolkodásmódod egyszerű mint a faék. "Csak az orvosok képzettek, csak nekik van hivatásuk, csak ők tudnak megérteni" - ennyi vagy. Holott épp te vagy az, aki más szakmákat, képzettségeket képtelen megérteni és értékelni. 32 fog és ennyi, megállt a tudományod, semmi másról nem tudsz beszélni, ezért kell neked orvos társ. Egy valódi értelmiségi, de akár egy intellektuális szakmunkás is jól ki tud jönni más szakma beliekkel, mert nyitottak és tájékozottak. A kérdező, és aki védi, egyik sem.

Egy képzett nő.

2013. máj. 31. 12:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Erről nem nyitnék vitát mert értelmes ember a kérdésre válaszol nem pedig mellé beszel
2013. máj. 31. 12:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Egy értelmes férfi téged nagyon messziről el fog kerülni...
2013. máj. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!