Hol találhatok olyan társkeresőt, ahol konkrétan tudom állítani a foglalkozását a keresendő személynek?
Ismét láthatjuk, hogy az intelligencia és a diploma köszönő viszonyban sincsenek egymással.
A széles érdeklődési kör és a tájékozottság nem foglalkozásfüggő. Lehet még érdekelné is hogy mit csinálsz, mik a kulisszatitkok. Ez a merev kategorizáló felfogás nem tesz vonzóvá.
35 FFI
Tisztelt kérdező!
Én 15 évet lehúztam a seregben, az utolsó éveket tisztán angol nyelven dolgozva. Most szintén angolul, egy nagy repülőgép gyártó cégnél fogom folytatni. Történelem, földrajz, részecske-fizika, ezekről mind szeretek beszélgetni. Ennek ellenére "csak" technikumot végeztem. Nem idegen tőlem a biológia, nem ijedek meg az ATP, a Turgor-állapot, és hasonló kifejezésektől.
A gyorsan osztogatott előítélettel párosított felsőbbrendűségi komplexusod viszont zavaró. Különös véletlen hogy az orvosok között alakul ki a legtöbb "Isten-komplexus"?
Egy 35 éves "alsóbbrendű" férfi...
"egyszerű gondolkodásmódú ember mentalitását és stílusát! Nem ugyanaz az érték egy magasan képzett embernek és egy kevésbé képzetté."
Mint a mellékelt ábra mutatja, egy képzettével sem egyezik az "értékrended". És kettőnk közül a te gondolkodásmódod egyszerű mint a faék. "Csak az orvosok képzettek, csak nekik van hivatásuk, csak ők tudnak megérteni" - ennyi vagy. Holott épp te vagy az, aki más szakmákat, képzettségeket képtelen megérteni és értékelni. 32 fog és ennyi, megállt a tudományod, semmi másról nem tudsz beszélni, ezért kell neked orvos társ. Egy valódi értelmiségi, de akár egy intellektuális szakmunkás is jól ki tud jönni más szakma beliekkel, mert nyitottak és tájékozottak. A kérdező, és aki védi, egyik sem.
Egy képzett nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!