Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Mit csináljak?

Mit csináljak? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy fiú! És azt monta a baratnöm hogy neki bejövök mert neki a legjobb barátja....Már kezdünk ismerkedni!...Csak egy gond van 2-3 honap múlva ki megy német országba! Most micsináljak?szerintetek hülyeség a skypen és facebookon járni?

2013. máj. 27. 19:45
1 2
 1/11 enjoytheride válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de igen. Ez baromság szerintem. Nem hiszek a távoli kapcsolatba.. hisz kell intimitás.. stb.
2013. máj. 27. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
hat ha szereted akkor nem:S ezt te tudod, h mennyire birnad a tavolsagot.. meg h mennyi idore megy?:)
2013. máj. 27. 19:47
 3/11 anonim válasza:
Ha sűrűn járna haza Németországból, akkor nincs gáz. Viszont a skype és facebook "kapcsolatnak" nincs értelme.
2013. máj. 27. 19:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom aszt tudom hogy az anya és apja lakik kint és már kiskora ota a mamája nevelte a szüleivel soha nem találkozot!De aszt monta hogy lehet hogy vissza jön mert végülis a mamája nevelte fel...És még ara vagyok kiváncsi hogy szerintetek ott nem bir megcsalni? 16 éves vagyok a fiú 17!!Azért mert egy kicsit perverz!!
2013. máj. 27. 19:55
 5/11 anonim válasza:
Szerintem 16 évesen tanulj meg helyesen írni!
2013. máj. 27. 20:20
 6/11 anonim válasza:

Ismerek egy párt, akik 5 éve bírják a távkapcsolatot...oké, gyakran jár haza az egyik fél, szóval tudnak találkozni személyesen is...

De szerintem ha IGAZÁN szeretitek egymást, nem okozhat gondot a távolság...és ha tényleg szereted,és ő is téged és megbízol benne, nem kell a megcsalástól tartanod :)

2013. máj. 27. 20:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2013. máj. 27. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:
sztem inkább hagyd, ismerkedj másokkal még fiatal vagy, ha közös a sorsotok majd összejöttök még, van időtök
2013. máj. 27. 21:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszi >D
2013. máj. 29. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a "helyesírásodtól" nem ábrándul ki belőled? Mert borzasztó. Persze ha ő sem jobb, akkor lehet, hogy nem zavarja, de egy normálisabban író srác szerintem kiakadna - facebookon és skype-on ugye folyton ezt látná tőled.

És igen, meg bír kint csalni. Ha kint marad huzamos időre, kétlem, hogy ne találjon egy olyan lányt, aki ott van vele élőben és bejön neki. Ettől függetlenül ha nagyon akarjátok, megpróbálhatjátok, lehet egy darabig tart, de azért ne lepődj meg, ha csalódás lesz a vége.

2013. jún. 13. 09:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!