Valakinek van kedve beszélgetni egy 16 éves meleg sráccal? :D
Akik itt ekézik őket
Nem mindegy ki mit csinál a magánéletében, kinek milyen a vonzódása?
A Biblia a házasságtörésröl és a házasság elötti szexuális életröl is ir valami tiltást
Úgy éltek ahogy ott írva van?
Ugyanolyan genetikai "ferdülés" mint minden más állapot
Az amcsi szinésznő leoperáltatta a melleit, mert rákhajlamos volt ő és a családja.
Az is elitélendő és vele együtt az összes megváltoztathatatlan genetikai elváltozás?
Hülye emberi hozzáállás, mondhatnám trendi, és ti örömmel szajkózzátok mert a bu**zás "a menő".
Horex!
Azt hiszed, most valami nagy humánus bölcsességet mondtál a sok álszent homofóbnak, de ha van fogalmad Istenről és a Bibliáról, akkor nem tolod ezt a „ne zavarjuk egymást” szöveget. Ez a nem zavarás a pokolba menetelés zavartalansága lenne.
Igazad van, hogy az dobálja csak a követ, aki bűntelen, de tudod fel lehet hívni valakinek a figyelmét a tévelygésére szeretetből is, mert ez az infó valójában annak sokkal fontosabb, akinek mondják, nem aki mondja.
Akinek pedig ez még nem elég jó hír, mert már tudja, hogy nem szabad, vagyis nem képes nem elkövetni ezeket a vétkeket, az hívja segítségül Jézus Krisztus nevét! Azt mondja, hogy ahogyan ő igaz, igazzá teszi azokat is, akik benne hisznek. Nem az igazakkal (ilyenek nincsenek is, csak annak látszanak, vagy meg lettek tisztítva) foglalkozik, hanem a bűnösökhöz, foglyokhoz, betegekhez jött. Van remény! Isten a csodák istene.
A b.zizás menő lenne? Nem arra megy ez a világ. Maholnap itt is házasodhatnak, sőt pozitív diszkriminációban lesz részük a többi deviánssal egyetemben. De aki ezt propagálja, annak bérelt helye van a pokolban, ha csak nem találkozik az Úr kegyelmével.
Szia!
Én homoszexuális VOLTAM, de segítségül hívtam Jézus Krisztust és megszabadított! Ma már családos ember vagyok Istennek hála és tartós a szabadulásom! Akit érdekel, szívesen levelezek erről és kívánom minden sorstársamnak, hogy tapasztalja meg a bűn mélységéből Jézus csodálatos szabadítását! Mert Jézus Krisztus a homoszexuálisokért is meghalt a kereszten, értük is elszenvedte a büntetést, a halált, a szégyent, az átkot. Rájuk is ugyanúgy vonatkozik Isten minden ember iránt megnyilvánuló megmentő kegyelme, szeretete, bűnbocsánata és szabadító hatalma, mint bárki más emberfiára! "Mert nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem a bűnösöket" - Jézus Krisztus.
De nem tudják megóvni őket, sem a hittan (ezzel nem azt mondom, hogy nem szükséges, sőt, nagyon is!), hanem csak az tudja megóvni őket, ha élő hitre jutnak a Feltámadt Jézus Krisztusban, szívükbe fogadják Őt, mint Megváltót! Önmagában a Biblia ismerete nem segít, csakúgy, mintha ismerném egy gyógyszer összes hatóanyagát, hatásmechanizmusát. Teljesen hiábavaló, ha nem veszem be a gyógyszert. Ugyanígy van a hittel is: szívünkben kell hinni, hogy Jézus az Isten Fia, és szívünkbe kell fogadni Őt! Csak így tud megőrizni minket, és megszabadítani minket minden gonoszságtól!
kettővel ezelőtti hozzászóló voltam, aki ténylegesen és teljesen megszabadult a homoszexualitásból, annak ellenére, hogy nagyon mélyen benne voltam, Jézus csodálatos szabadító hatalma annál erősebben nyilvánult meg az életemben! Dicsőség Istennek!
kérdezőnek:
Meg vagy tévesztve. De akik ezt már tudják, azok is ilyenek voltak hajdanán.
Ha mákod van, akkor időben felismered, és jó helyről hívsz segítséget.
Igen, hajdanán míg HITTEK ISTENBEN nem volt ilyen felfordulás.
Ma már csak a pénzben és erőszakban hisznek, ezért van ez a sok elferdült beállítottságú ember is akik az évmilliós evolúciót változtatják meg....
Sajnos így kihalnak a normális emberek is egy nap !
Nem fognak kihalni az igazak, nem úgy lesz vége. Visszajön Jézus és igazságot szolgáltat.
A dolog okát jól látod előző:
Akik azt állították magukról, hogy bölcsek, azok bolonddá lettek, és a halhatatlan Isten dicsőségét felcserélték emberek és madarak, négylábúak és csúszómászók. Ezért kiszolgáltatta őket az Isten szívük vágyai által a tisztátalanságnak, hogy meggyalázzák egymás testét. Akik az Isten igazságát hazugsággal cserélték fel, azok a teremtményt imádták és szolgálták a Teremtő helyett, aki áldott mindörökké. Ámen. Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban. (Pálnak aRómabelieknek írt levele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!