14 év körüli csajoknál lenne esélyem ezek szerint?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, de a napokban is mondta nekem valaki, hogy biztos 17-nél több nem lehetek és tényleg a korombeli lányok mindig is úgy kezeltek, mint egy kisfiút, egy öcsikét, nem tudnak hozzám szexuálisan vonzódni és én marha csak most jöttem rá erre, hogy rossz korosztályban keresgéltem. Ezeknek idősnek kinéző férfiállat kell, nem egy aranyos, bájos pofikájú, alacsony, vékony kisfiú.2013. máj. 27. 13:41
2/5 anonim válasza:
Ha 5 évesnek nézel ki, akkor 5 éveseket fogsz megdugni?
3/5 anonim válasza:
Akkor egy ideig nem lesz barátnőd! Ne próbálkozz a fiatalabbakkal! Mit szólnának a szüleik?
4/5 anonim válasza:
Mindennek megvan a maga módja! [link]
5/5 anonim válasza:
Most akkor te vonzónak találod a nálad évekkel fiatalabb lányokat? Mert ha nem, akkor az nagyon nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!