Nem értem.A csajoknak miért a letoltgatyás,flegma bunkók jönnek be?Nincs bennük semmi férfiasság.Némelyik úgy néz ki,mint egy díszb*zi.A hajuk meg az orrukig lóg,vagy épp úgy néznek ki,mint egy ecset.Én egy átlagosan öltözködő srác vagyok,a hajamat 0-al nyírom,kb. hetente,és rám se hederítenek a korombeli csajok.
Nekem tetszenek a páwák:) Adnak magukra, és nagyon helyesek, szerintem a hajukkal sincs baj, meg a stílus sem rossz..♥♥♥;)
2013. máj. 26. 17:01
3/10 anonim válasza:
Azért mert nekem személy szerint bejön ha van stilusa. Az hogy páva az adja magát hogy akkor van stilusa. tetszik hogy ad magára és fontos neki a külső. A bunkóságról anyit hogy álltalában ezek a pasik csak a külvilággal bunkók és az egy felemelő érzés, hogyha van egy bunkó pasi aki csak veled (meg havarokkal de velük máshogy) kedves tud lenni. ugymond megjavúl arra az időre amig veled van. Nem azt mondom hogy csak a pávák a jók, mert hogy votl már páva, és tök átlagos pasim is, de nekem bejönnek a pávák :3
15/l
2013. máj. 26. 17:02
4/10 anonim válasza:
Nem jönnek be a páwák.Viszont egyik osztálytársam páwa,és nagyon kedves,segítőkész,aranyos(ha hiszed ha nem:D)Ő pl senkivel sem bunkó,csak nagyon "igényesen" öltözködik xD
2013. máj. 26. 17:07
5/10 Trixiiiii válasza:
figyelj nem mindenkinek ez a stílus jön be szeretik a páwákat oké szeressék sokat időt pocsékolnak, én is azt hittem, hogy hú milyen srácok közbe meg a f*szt csak magukkal törődnek az ilyenek önzők és az h azért mert van stílusuk az már nem egyedi ha 10-ből 8 srác ilyen ne is akarj az ilyen lányoktól semmit aki ilyen és nem tudja felfogni meg érdemli várd meg azt a lányt aki tudja értékelni azt, hogy "átlagos" vagy:)
2013. máj. 26. 17:11
6/10 anonim válasza:
Mert ettől menőnek tűnnek,a kis pics.knak meg bejön az hogy sokan ismerik,mekkora arc stb.De ahogy látom 20év felett már kezdenek egész normálisak lenni a lányok,ennek pedig örülök.Régebben nekem is hosszú hajam volt,fogjukrá társasági ember is voltam stb nem is volt gond a csajozással,de most így 20évesen.... eléggé változtam 2x is megválogatom a körülöttem lévő embereket,rövid a hajam,nem öltözök kirívóan,koromhoz képest érettnek gondolom magam mint külsőre mint belsőleg szóval inkább elkezdek a 20+ korosztályban keresgélni az már más világ azért :)
2013. máj. 26. 17:17
7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Már ne is haragudj de ez ember függő ;) nagyon sok olyan barátnőm van aki utálja ezt a stílust és ne általánosíts mert nem mindegyik bunkó! a barátomnak is hasonló a stílusa és nem bunkó ellenkezőleg teljesen normális talán még normálisabb is mint egyik másik nem "páva" fiú attól mert a stílusuk olyan ők is emberek mindenki csak leminősíti őket mert ilyen csíra ecstfejűeket lát mindenhol akik divat buz*k és nem azért néznek ki úgy ahogy mert jól is érzik úgy magukat....
2013. máj. 26. 17:23
8/10 anonim válasza:
Alapvetően a páwákat én is díszbuz1nak tartom.
Viszont azért vannak kivételek. Egyik legjobb barátom is páwa, gyakran mondom is neki hogy úgy néz ki mint egy buz1 de attól még jó srác.
Ugyanígy a lányoknál is. Lehet hogy a páwa akivel járnak pont ilyen. Vagy mint ahogy 3# írja. Viszont van aki rájuk se néz mert ugyanolyan szánalmasnak találja a kinézetüket, ""stílusukat"" mint a srácok. Pl: a barátnőm :) mert én is egy tök átlagos srác vagyok :)
2013. máj. 26. 17:32
9/10 anonim válasza:
nekem nem jönnek be a pávák, de nincs bajom ha buzulni akarnak, akkor rajta, tök mindegy. Ettől függetlenül szeretem, ha egy srácnak hosszú a haja de csak olyan normálisan hosszan.
2013. máj. 27. 20:30
10/10 anonim válasza:
Engem kifejezetten irritál ez a stílus, főleg azok, akik olyan vékonyak, hogy a legkisebb szellő is felkapja őket. De ettől függetlenül tényleg nem kéne általánosítani, ami a viselkedésüket illeti. Lehet egy ilyen "díszb*zi" is normális, segítőkész ember alapjáraton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!