Tetszik nekem egy fiú. Bejelöleltem a facebookon. Képet raktam ki magamról, hogy kedvelje. De nem kedvelte és chaten se ír. Én nem akarok ráírni. Hogyan tudnám még jobban felkelteni az érdeklődését?
Régen internet se volt mégis tudtak ismerkedni az emberek egymással...
Ha annyira tetszik írj neki te és ne itt nyávogj.Ha meg nem akarsz írni így jártál.A sült galambot ne várd hogy a szádba repüljön,fogd meg te és süsd meg-.-
Akkor most ismerősök vagytok a facén, vagy nem jelölt még vissza se?
Ha ismerősök vagytok, akkor ézd meg milyen oldalakat kedvel, és te is lájkold azokat. Ahányszor rámegy egy ilyen oldalra, mindig ott lesz a profilképed, hogy te is kedveled.
Ne gondolkozz, írj rá. Ne köntörfalazz, írd az igazat. "Szia, nem ismerjük egymást, nem tudom van-e barátnőd, mindesetre én szeretnélek téged megismerni. Bocsi, hogy csak így egyből rádírtam, nem tudtam mivel indíthatnék, de szerettem volna igazat írni, nem csak célozgatni. Remélem nem haragszol érte."
Én már kinőttem a netes ismerkedést, minek írjak bárkinek, ha úgysem válaszolnak. Ha te még hiszel benne, írj rá. Én már csak a személyes ismerkedésben hiszek, bár nem csinálom. Az utcán soha nem merek leszólítani senkit, így soha nem tudom meg, mi lett volna a vége, félek az elutasítástól is. Ne járj így te is, csak a neten. Írj rá! F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!