Hol lehet olyan pasikkal ismerkedni, akik zenélnek (gitár, dob, zongora. ), normálisak éés még helyesek is? :D
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 15:11
11/19 anonim válasza:
akkor nem zeneiskola, hanem zeneakadémia... ennyire nem lehet bonyolult kitalálnod... lődörögj sokat ilyen zenés helyek körül, azokban a kocsmákban vagy akárhol lógj sokat, ahova ők is járnak, és voilá.
12/19 A kérdező kommentje:
már próbálkozta de ez ott nem ilyen egyszerű. Am meg aki azt írta h gyerekes a fétisem..annak üzenem h nem gyerekes mert mondjuk abba nem gondol bele..h nekem is közöm van a zenéhez és ezért szeretném ezt..
2013. máj. 25. 15:25
13/19 anonim válasza:
Én ismerek ilyen fiút, ráadásul erről az oldalról:D De nem árulhatom el sajnos h ki az személyiségi jogok miatt:P
14/19 A kérdező kommentje:
ez most komoly???:D ismersz ilyet?
2013. máj. 25. 15:39
15/19 anonim válasza:
Igen, de sajnos ő nem ismerkedik erről az oldalról, velem is csak haverként kezdett dumálni. :)
16/19 anonim válasza:
Léggitározok, normális vagyok és helyes (az írásom). Teccök'?
17/19 anonim válasza:
Romkocsmák, ahol hobbyegyüttesek szoktak fellépni? Felénk van egy ilyen, és az ilyen nagy zeneőrültek szinte mind oda járnak. Ott szerintem minden második ember, akit leszólítasz, tud játszani valamiylen hangszeren, de ha nem akkor is nagy zeneimádó.
18/19 anonim válasza:
és ha a dob és a gitár is megy neki, akkor az dobgitár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!