Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ítélkeznek a nők kép...

Miért ítélkeznek a nők kép alapján? Nem a személyes találkozón dől el a dolog, hogy milyen az ember? Miért nem adnak esélyt se a személyes találkozóra ezek a lányok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor, mikor küldök egy képet interneten keresztül, már az alapján kialakítják a véleményt és lekoptatnak. Valóban egy kép alapján meglehet ítélni az embert. Mert szerintem egy internetes kép alapján, nem lehet eldönteni, hogy milyen az az ember, azaz csak személyes találkozónál látod a stílusát, kisugárzását, mosolyát, közelségét stb., amik szerintem a legfontosabbak egy párkapcsolatnál
2013. máj. 24. 14:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es ez hülyeség, én elég csúnyácska vagyok és csak az internetes ismerkedésnél volt sikerem és csak onnan volt kapcsolatom, mert ott azért a belsőmet ismerték meg inkább. Élő ismerkedésnél, mikor odamentem egy nőhöz, mindjárt utasított is vissza. Élő ismerkedésnél sose jött össze.
2013. máj. 24. 14:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor mi is a kérdés valójában? :)
2013. máj. 24. 14:17
 13/23 A kérdező kommentje:

12-es

Nincs kérdésem bírónő :D

2013. máj. 24. 14:19
 14/23 anonim ***** válasza:
A normális választ miért nem lehet elfogadni?
2013. máj. 24. 14:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha te vagy az a 86-os aki szerint mi férfiak sem ismerkedünk csúnya nőkkel, akkor nincs igazad.
2013. máj. 24. 14:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Én azt írtam,hogy nem ismerkedünk olyan nőkkel akik nem tetszenek.Nem azt írtam,hogy csúnya
2013. máj. 24. 14:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Valóban. mindenesetre én ezt cáfolom. Mi férfiak kompromisszumképesebbek vagyunk, ez tény.
2013. máj. 24. 14:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Hülyeség.Nekünk is fontos a külső.Különben sem magadból indulj ki.
2013. máj. 24. 14:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne magamból induljak ki? Legyek tekintettel a te prekoncepcióidra. LOL
2013. máj. 24. 14:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Az én nézetem az,HOGY SENKI SEM KEZD OLYANNAL AKI NEKI NEM TETSZIK.

kompromisszum ide vagy oda.Kit érdekel?Mindenki saját maga dönti el.De tök felesleges csúnyaságra és egyéb dolgokra hivatkozni.

A tetszés alatt nem csak a külsőt értem ám!

2013. máj. 24. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!