LÁNYOK! Ha nagyon tetszik egy srác, és nagyon nagyon elvörösödök, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek hogy a vörösség a lehető leggyorsaban elmúljon? van rá lányok vlmi jó praktikátok? :D2013. máj. 23. 21:28
1/10 anonim válasza:
nemkell annak elmúlnia:D nagyon aranyos tud lenni;) 16F:D
2/10 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, bármilyen szituációban.
egyébként én ilyenkor valami semlegesre gondolok, de sajnos reflexből odanyúlok az arcomhoz.. ami..hát.. felhívja rá a figyelmet.. :D
3/10 A kérdező kommentje:
EZ nagyon nagyon NEM aranyos... :/ Bárcsak az lenne..
2013. máj. 23. 21:30
4/10 anonim válasza:
Jó akkor döntsd el helyettünk(már akik hasonlóan gondolkodnak) és akkor könyveld el hogy gáz holott nem is és sírj hogy ezzel áldott meg az isten ...
5/10 A kérdező kommentje:
nem sírok. :D csak tippet szerettem vlna kérni ennek enyhítésére.. mivel nagyon zavar :D és az egész feje is akár vörös lehet mint egy ráknak
2013. máj. 23. 21:36
6/10 anonim válasza:
szerintem csak arra gondolt a kérdező, hogy ezt belülről teljesen másképp éled meg.. mármint.. tiszta forró az arcod, és furán érzed magad. ez nem kellemes érzés. de ettől függetlenül lehet, hogy kívülről aranyos. :)
7/10 anonim válasza:
Most mondtuk hogy aranyos.De a kedves kérdező akkor is megmondja hogy nem az.Nah ez már az a pont amikor akkor nem érdekel az egész :D
8/10 anonim válasza:
azért nem kell lemondani mindenkiről :D
egyébként meg szerintem senki nem akart senkit megbántani.. :D
9/10 anonim válasza:
legyél lazább, v gondolj vmi másra
10/10 anonim válasza:
nehogy már ez probléma legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!