Valaki beszélgetne? Félek! :D
Figyelt kérdés
14/L2013. máj. 22. 21:46
21/32 anonim válasza:
21:53
Az a film tényleg durva...
22/32 anonim válasza:
Buboreklany02, férfiasan bevallom, azért írtam azt, mert 15 évesen láttam először és majdnem összefostam magam.
23/32 anonim válasza:
Én nem 15 voltam mikor láttam, idősebb,de soha többet...
24/32 anonim válasza:
Írj :) Am nem tudom hogy a sikolytól hogy tudsz félni,szerintem nem olyan komoly.Na a Sinister éjfélkor egyedül ,már annál inkább. 14
25/32 anonim válasza:
Maszturbálj! Majd utána tudsz aludni.
26/32 anonim válasza:
szerintem unalmas film volt :D
28/32 anonim válasza:
Lehetek gonosz? Nézd meg ezt és lazulj el! :D Ha szembemész a félelmekkel, legyőzöd őket.
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=N02QnsDEbFA&feature=fvwp
29/32 A kérdező kommentje:
Ma 22:16 Inkább nem:D és most már nem kérek priviket, megyek aludni, holnap osztálykirándulás:D köszi mindenkinek, aki segített:)
2013. máj. 22. 22:19
30/32 anonim válasza:
A sikolyon én elaludtam kb. Nem nagy durranás. Filmtől nem is tudok félni, undorodni igen, de félni... Akkor nézz meg pár sikoly paródiát, azok segítenek, legalább is megváltozik a nézőpontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!