Szerethetett az a nő, aki azért nem akart engem, mert nem volt munkám? De már lett munkám, így próbálkozzak nála újból?
Figyelt kérdés
28 évesek vagyunk. Elég hosszú ideig ismerkedtem egy lánnyal. De valamiért nem jöttünk össze, pedig mondta, hogy szeret. Aztán nagy nehez kiszedtem belőle, hogy az a baja, hogy nincs munkám. Így abba maradt a dolog, de azóta már lett egy biztos állásom. Szerintetek, hogy már lett állásom, így ismét próbálkozzak nála vagy felesleges, mert ugyse szeretett.2013. máj. 22. 17:03
1/2 anonim válasza:
Miért neki volt melója?
Lehet, hogy elakarta kerülni, hogy egy ingyen élő ráakaszkodjon...
Ezzel nem Téged minősítettelek, ne érts félre, csak akár ez is lehetett a dolgok mögött...
Hogy próbálkozol-e, azt Neked kell eldönteni.
2/2 A kérdező kommentje:
1. neki van állása
2013. máj. 22. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!