Miért tartják a katonákat szexisnek a nők-lányok? Mitől férfiasabbak mint más?
És amit az egyik hozzászóló fentebb említ, személyiségformálás!!!
A legtöbb fiatalt beraknám csak fél évre,hogy kipróbáljanak valami kemény kiképzést, mert nemártana ha tisztában lennének azzal, mi a fegyelem, a tisztelet, és hogy nem csak jogaik vannak,hanem kötelességeik is az életben....
Jó, azért ilyen messzire ne menjünk :D
Szó nincs itt jellemformálásról, meg hasonlókról. Az is jó dolog, de nem attól lesznek szexik a katonák. Ennél sokkal egyszerűbb.
Ha szembejön valaki és erőszakoskodni kezdene velem, a katonáról feltételezem, hogy megvédene. De inkább oda se jön az illető. Ellenben volt olyan ismerősöm, aki mellett odajött hozzám valaki és inzultálni kezdett, ő meg állt bambán. Na ez nem szexi :D
Én nem mentem messzire, nekem ezért szimpatikusabb egy egyenruhás,mint egy átlag.
De nem csak egyenruhás, a küzdősporttal foglalkozó hapsik is tökéletesek.
Mivel jómagam is az egyik harcművészet képviselője vagyok, egyértelmű,hogy olyan hapsit keresek, akiben több a tesztoszteron,mint bennem (leegyszerűsítve...) és akinek a személyisége idomult ehhez az életstílushoz -->határozott, fegyelmezett, stb...
Odaírtam,hogy szélsőséges a példa!
Nincs okom álmodozni, a párom ebből a szempontból is (és még sok másból) tökéletesen megfelel számomra.
Azért azt ne mond már,hogy az a normális ami most megy a fiatal srácok körében... komolyan fiúsabbnak érzem magam a legtöbbnél,és ez nem nekem szégyen... nem tudom,hogy a mai 18 év alatti korosztályból milyen férfiak lesznek,de nagyon örülök,hogy én már kiestem a hatáskörükből....
Pár éve volt,hogy egy kocsmában egy hulla részeg srác hozzá vágott a barátnőmhöz egy sörösüveget, a csaj megijedt, én elküldtem a fenébe,aki erre kihívott verekedni, mire odaértem hozzá a haverjai lefogták, elnézést kértek és elvitték..na most ezt az egészet 5 17-18 éves srác és a pultos gyerek (aki mellesleg még jó ismerősöm is volt) kusssban hallgatta végig, még oda nézni sem mert... azért ez is elmond valamit...
De nem csak egyenruhás, a küzdősporttal foglalkozó hapsik is tökéletesek.
mintha olyan gyakran adódnának éles helyzetek ahol kamatoztathatja a képességeit, persze ha valaki keresi a bajt ne csodálkozzon, ennyi erővel legyen profi autóversenyző is mert el tud kerülni egy balesetet (nem feltétlen igaz), ez mind a megelőzésről szól a nőknél egy pasival ha végigmegy valahol azok is rettegjenek akiknek eszük ágában sincs beszólni vagy bármi, amúgy jó dolog a küzdősport és speciel egy harcművészetet űzök elég régóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!