Hogyan csábítsam el buliba?
Hogyan csábítsam el buliba a kiszemelt fiút? Nem szeretném, ha azt hinné, hogy ribanc vagyok, de azt se akarom, hogy nebántsvigárnak nézzen..
Milyen ruhába mennétek, ha a fent említett hatást szeretnétek elérni?
23 évesek vagyunk mindketten.
Buliba, vagy buliban?
Tehát el kell rángatni bulizni, vagy valószínűleg ott lesz és ott kell lépni? Nem mindegy.
Na igen, egy nem túl kihívó, de azért egy hozzád illően csinos, visszafogottan szexi ruha az jó. Viszont a ruha csak alap, önmagában még nem elég.
Amikor épp akcióba lendülsz, a barátnőket hagyd hátra, senki nem szeret bizottság előtt ismerkedni.
Ha van olyan rész a bulihelyen, ahol tutira találkozni tudtok, pl. átjárónál, egyéb forgalmasabb részen, akkor ott érdemes lenned valahol. Ha tudsz róla bármilyen infót, az hasznos, ha az öltözetén van valami érdemleges, akkor az is beszédtéma lehet pár szó erejéig. Ha tudsz, akkor így, ha nem, akkor akár úgy, hogy "véletlenül" egymásba botlotok, "bocsi", aztán pl. "ismerős vagy, láthattalak már itt, ugye?" és már beszélgettek is.
Vagy, ha a szemébe nézel és ráköszönsz "szia", és tartod a szemkontaktust, azt hiszem, egyértelművé válik neki a szándékod, onnantól neki kell átvenni a kezdeményezést.
Ha mást nem, és elsőre csak felkeltetted a figyelmét, már az is valami, megjegyezte az arcod. Viselkedj nyitottan, kedvesen, és lássa, hogy érdekled. Vigyázz, hogy ne legyél túl nyomulós, figyeld a reakcióit, amennyire csak lehet természetes legyen.
Egy fehér összeállításra gondoltam, az nagyon csinos tud lenni a megfelelő kiegészítőkkel :)
Ezt jó is, hogy mondod..sajnos hajlamos vagyok arra, hogy a barátnőimmel mindig egymás nyakába lógjunk. Szóval akkor pár órácskára maradjak egyedül?
A szemezésre én is gondoltam, de itt a bibi az az, hogy valószínűleg egy társasággal megyünk, és mi már "ismerjük egymást" máshonnan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!