Lányok! Buliban, társaságban számít, hogy a srác milyen kocsival érkezik?
Xeno!4-es válaszoddal egyetértek.
Hát sztem is elég nagy gyökér aki vezet és piál,még nagyobb aki drogozik.Általában ezek a ficsúrok akik drága kocsival járnak menőzni,inkább drogoznak.Sehogy se vezessenek,de ha már buliba mennek akkor inkább igyanak mértékkel,minthogy drogozzanak.
Demagóg válaszokat vártál? Akkor megkaptad őket, de az igazit te is ki tudod próbálni, elmész a buliba kocsival, aztán anélkül. :)
Egyébként kevés csaj tudja az autók márkáját, úgyhogy a legkevésbé a márkát nézik szerintem...
Csak legyen és ne legyen rajta hitel meg 10 évesnél fiatalabb legyen.
De haver ez még mindig nem elég. Emellett nézz ki jól, szórd a pénzt két kézzel (főleg a csajra), legyél bunkó és ordenáré (főleg a lúzerekkel meg mindenkivel aki gyengébb nálad), és legyen 35 szavas szókincsed.
Igen :D :D De a luxusautó az egy jó kezdés :D
Hát igazából csak a mercit,audit,bmw-t ismerik meg attól fölfele pár sportkocsit :D
Igen,akár ki is próbálhatnám,de a fentiek ismeretében nem lenne nagy sikerem a Hondával :D :D Nem is ezért tettem fel a kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!